-

VMCE: verslag NAET-behandeling Constitutioneel Eczeem GAAF!

Geschreven: vrijdag 14 december 2007 Geschreven door Journalist: KAREL VAN DELFT

Artikel uit het clubblad Gaaf1 van de VMCETijdschrift: GAAF!, verenigingsblad voor de leden van VMCE (Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem)

Het blad bevatte 2 artikelen over NAET. Het betreft een interview de moeder van twee kinderen die dankzij NAET van hun eczeem zijn verlost en een interview met NAET-therapeut Janpaul Mossink uit Amersfoort.

 

Jaargang 11 (2005), nr. 2, pagina's 16, 17, 18 en 19.

Journalistes: Ilse Beemsterboer en Yola de Vries

 

Wegens copyrights en de privacy van de personen waarover het volgende artikel gaat, mogen wij u hier geen leesbaar exemplaar aanbieden. Wilt u het volgende artikel toch graag lezen, richt u zich dan tot de VMCE, te bereiken via www.VMCE.nl. De artikelen zijn geschreven door Ilse Beemsterboer en Yola de Vries.

 

Korte samenvatting: het betreft een interview met NAET-therapeut Janpaul Mossink uit Amersfoort. Voordat hij NAET leerde kennen was hij al gerenommeerd arts, acupuncturist en voedingsdeskundige met een praktijk in het centrum van Amersfoort. Aanvankelijk was hij sceptisch en vroeg hij zich af of NAET zijn beloftes wel waar kon maken, maar hij is heel enthousiast geworden, heeft zich de behandeltechniek eigen gemaakt en heeft er zelfs inmiddels zijn eigen variant op gemaakt: zie www.praktijkmossink.nl.

Het tweede artikel in dit blad betreft het ervaringsverhaal van een moeder en twee kinderen: constitutioneel eczeem, zeer ernstige huiduitslag, voedselallergieën, koemelkallergie. Al deze allergieën werden door NAET uitgeschakeld door NAET/JMT-therapeut Ray Rosekrans uit Lutjebroek. Zoals de moeder zeg in dit artikel zegt: "De NAET-therapie heeft voor mijn zoon een wereld van verschil betekend".