-

Australische rechter beoordeeld NAET als bewezen effectief!

Geschreven: donderdag 27 januari 2011 Geschreven door Administrator

NAET therapeuten in Australië hebben een rechtszaak gewonnen. Hun advocaat heeft alle rapporten van voor en na de behandelingen, die we vanuit de hele wereld verzameld hadden, aan de rechtbank laten zien. De officiele uitspraak van de rechtbank luidt: "NAET is in feite bevorderlijk om voedings-overgevoeligheden te behandelen!"

16 December 2010:

De ACCC (Australian Consumer and Competition Commission) kwam met 12 getuigen-experts en 2 advocaten. Aan NAET-zijde was er één getuige-expert en één advocaat. De NAET-therapeuten hadden een vrouwelijke rechter en deze leek NAET erg goedgezind (waarschijnlijk na het bekijken van alle voor en na rapportages). De rechtbank besliste dat NAET de juiste therapie is om voedings-overgevoeligheden te testen en te behandelen. De rechtbank heeft er alleen aan toegevoegd dat IgE gemedieerde allergieën door middel van  laboratoriumtesten dienen te worden bevestigen.

De NAET-therapeuten mogen doorgaan met het adverteren van NAET behandelingen voor voedingsovergevoeligheden. Ze hoeven hun websites niet te veranderen of uit de lucht te halen en ze kunnen doorgaan met hun praktijk. Deze nieuwe regel geldt voor alle NAET therapeuten in Australië.

Dit had overal ter wereld kunnen gebeuren en nu hebben we de eerste officiele uitspraak van de rechtbank dat NAET in feite bevorderlijk is om voedings overgevoeligheden te behandelen!

Bovenop dit geweldige nieuws komt dan ook nog de acceptactie van de NAET-autisme studie welke volgend jaar gepubliceerd gaat worden!!!