-

Info over opleidingen NAET / JMT /TAT

Geschreven: maandag 17 augustus 2009 Geschreven door Administrator

Allergie-weg.nl betreft NAET- en aanverwante geneeswijzen zoals JMT, NMT, Espavo, Perla Treatments en TAT (Transformerende AllergieTechnieken).

Welke opleidingen zijn op dit gebied allemaal?

Hier ziet u NAET- en JMT-specialisaties. Het betreft NAET-cursussen gericht op het behandelen van specifieke aandoeningen. Zoekt u een therapeut voor een van onder genoemde specifieke aandoeningen, heeft de therapeut die de bijbehorende specialisatietraining heeft gevolgd voor u een streepje voor op de anderen.

NAET

Meer info over volgende NAET opleidingen

Every Level II Seminar will include how to treat anaphylactic cases (fish, nuts, latex, milk, egg, and hair dye).

NAET® Advanced Seminar Level 2-A

Autism, ADD, CFS, FMS...

NAET® Advanced Seminar Level 2-B

Immune system disorders, diabetes, cardiovascular disorders, alcoholism, blood disorders, hypertension

NAET® Advanced Seminar Level 2-C

NAET® meridian detoxification, allergy due to the electromagnetic, electric, radiation, and exercise induced disorders, allergy to people and animals

NAET® Advanced Seminar Level 2-D

Female disorders, infertility, thyroid imbalance, obesity, melt your weight, gastro-intestinal disorders, children's allergies

NAET® Advanced Seminar Level 2-E

Asthma, headaches, backaches, arthritis

NAET® Advanced Seminar Level 2-F

Importance of nutrition in NAET®, addiction, aversion, overeating

NAET® Advanced Seminar Level 2-G

Pain management, arthritis

NAET® Advanced Seminar Level 2-H

Cellular memory imbalances and correction

NAET® Advanced Seminar Level 2-I

Chemical, environmental, seasonal, physical agents

NAET® Advanced Seminar Level 2-J

Overcoming osteoporosis, searching for the fountain of youth, and secrets to anti-aging

Opleiding in Europa

Sinds 2000 zijn verschillende opleidingen georganiseerd in Europa. Deze opleidingen werden verzorgt door Dr. Nambudripad zelf of door instructeurs die zij hiertoe heeft opgeleid onder de Amerikaanse therapeuten. Aan elk seminar kunnen maximaal 50 personen deelnemen.

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die in de gezondheidssector werkzaam is en een diploma bezit waarmee één van de genoemde specialiteiten (arts, acupunctuur, chiropractie, homeopathie, tandarts, osteopaat, fysiotherapeut, natuurgenezer) kan worden uitgeoefend.

De volledige cursus waarmee de NAET certificering wordt verkregen bestaat uit een eerste opleidingsseminar van drie dagen (voldoende om te beginnen met het toepassen de methode) en een "bijscholingsseminar" van drie dagen. De opleiding duurt dus in totaal 6 dagen. Verder worden jaarlijks geavanceerde 3-daagse update cursussen over specifieke onderwerpen gehouden. Onlangs nog was er een cursus over astma, keel/neus/oorproblemen, onvruchtbaarheid, etc. Een deel van deze opleidingen wordt door Nambudripad zelf verzorgd.

NAET-cursisten hebben hun sporen dus reeds verdient in de gezondheidssector. NAET vormt een relatief eenvoudige aanvulling op de reeds aanwezige kennis bij de cursisten. Heel erg ingewikkeld is de NAET-behandelingstechniek niet. Vandaar dat deze bescheiden opleiding reeds voldoet om als NAET-therapeut aan de slag te kunnen gaan.

Daarnaast bestaat er in Frankrijk een organisatiestructuur die tot doel heeft deze methode in Europa tot ontwikkeling te brengen en de nodige middelen aan te wenden om het aldus geschapen netwerk van therapeuten te leiden en te promoten, met inachtneming van de aanvankelijke methodeleer.

Opleiding tot NAET-therapeut in Nederland

Indien u belangstelling heeft om te worden opleid tot NAET-therapeut raadt ik u aan contact op te nemen met Wim Telgt. Op 8, 9 en 10 april 2005 wordt de opleiding verzorgt in Nederland nabij station Sloterdijk in Amsterdam. Of surf naar NAET-Europe.com.

Eisen: om uiteindelijk de titel NAET-practisioner te mogen voeren, dien je aan een aantal eisen te voldoen. Deze staat hier beschreven: http://www.ki-net.nl/school5.php. Wat de toelatingseisen zijn om aan een NAET-opleiding bij te mogen wonen, is ons onbekend.

TAT

Meer info over de cusrs TAT: www.topki.nl

Kijk bij 'cursuskalender', zoek bij 'voedingsmodule', klik op doorvoeren, zo vind je onderaan TAT.