-

Problemen met botten, spieren en gewrichten, diagnose en behandeling

Alle ervaringsverhalen waarin problemen met botten, spieren en gewrichten een beduidende rol speelden, staan hieronder bij elkaar.

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

voedselSpierpijn en buikpijn had Gerry al van kinds af aan. Huisarts, reumatoloog, internist, huidarts en allergoloog zeiden: “We kunnen niets voor u doen.” Eczeem op het hoofd en misselijkheid kwamen er bij. Boosheid.

Lees meer

spierpijn-nekVanwege spierpijn in schouders, armen, knieen, voeten en regelmatig pijnlijke opgezette handen, bezocht Marja een voetreflextherapeute. Maar die verwees door naar NAET. De pijn is nu weg en haar astma is verminderd.

Lees meer

Wegens spierpijn en gewrichtspijn kwam deze mevrouw bij Elisabeth Schuijt. Maar zij ontdekte dat de emotioneel gevoelige kant mede ten grondslag lag aan de pijn.

Lees meer

Conny hàd een berg afzonderlijke gezondheidsdklachten die het leven zwaar maakten: hoge bloeddruk, astma, overgangproblemen en opvliegers door verwijdering van baarmoeder en eierstokken, posttraumatische spier-dystrofie aan rechterenkel na een blessure (gescheurde enkelbanden), gauw emotioneel, artrose: veel pijn klachten hiervan, klachten van de luchtwegen: gauw kortademig en benauwd. Na 34 behandelingen zijn de meeste klachten grotendeels verdwenen en gaat Conny veel lichter door het leven.

Lees meer

appel-allergie-kind Appelallergie bezorgde Sam buikpijn, slechte eetlust, blaren en velletjes in zijn mond, pijn in armen en benen, veel harde, pijnlijke galbulten. En bovendien was Sam stil en huilerig. Nu gaat het veel beter met Sam!

Lees meer

Fybromyalgie, kouwelijkheid, spierpijn, coeliaki en vermoeidheid hebben nog steeds grip op Ali Lensink. Maar het gaat dankzij NAET en chiropraxie al een stuk beter. Haar dieet is 'enorm' uitgebreid van niets meer kunnen eten tot een zeer beperkend dieet.

Lees meer

psoriasis-hormoonzalfPsoriasis: Dermovate zalf, lichttherapie, teerzalf, Xyzal, al deze hormoonzalven hielpen niet. De Netelroos was snel onder controle. Psorinovo therapie en NAET bleken een gouden tip te zijn.

Lees meer

Jeannette had veel last van stijve en opgezette handen en vingers. Na enkele behandelingen met acupunctuur, fysiotherapie en NAET tegen streptokokken B is de pijn weg.

Lees meer

Jeannette had veel last van stijve en opgezette handen en vingers. Na enkele behandelingen met acupunctuur, fysiotherapie en NAET tegen streptokokken B is de pijn weg.

Lees meer

Hans had last van van allergische aanvallen. Hij kreeg hiervan een dusdanig jeukend en opgezwollen lichaam, met pijnlijke gewrichten, dat hij een paar dagen niet kon werken. Tijdens de behandeling werd hij en passant verlost van zijn hooikoorts.

Lees meer

Betsie 46 jaar: na jaren in het medische circuit te hebben rondgedoold, kreeg ik van een vriendin de tip eens in het alternatieve circuit te gaan zoeken voor een oplossing voor astma en fibromyalgie.

Lees meer

BNN-Je-zal-het-maar-hebben ‘Je Zal Het Maar Hebben’ (JZHMH) is een sympathiek televisieprogramma van jongerenomroep BNN. In het programma vertellen jonge mensen openhartig over hun ziekte of aandoening. En bovenal laten ze zien dat ze zich niet uit het veld laten slaan. Vanaf september 2010 starten de opnamen voor een nieuwe reeks afleveringen, alweer voor het 10e seizoen! Daarom zijn wij, de redactie van JZHMH, op zoek naar jongeren met een allergie die de moed hebben om ons een inkijkje te geven in hun leven.

Lees meer

Verlost van alle klachten: Saskia (30) had vanaf haar geboorte last van lactose en koemelkallergie. Van lactose en koemelk kreeg ze rode wangen, veel last van slijm, een wazig gevoel in haar hoofd en was ze vaak moe. Van chloor, kleur- en smaakstoffen en alkohol kreeg ze benauwdheid en diarree. Verder had Saskia regelmatig last van haar kniëen en schouders als gevolg van stress.

Lees meer

Lettie 63 heeft S.L.E., Systemische Lupus Erythematodes, een soort mengelmoes van MS, ME en reuma. Daar bovenop ontwikkelde Lettie de ziekte van Menière (duizelig, afwezig, evenwichtsorgaan) en Fibromyalgie (onrustige benen 's nachts oftewel restless legs). En nu!? S.L.E. is niet weg, maar Lettie is nu: véél minder moe, zelden meer ziek en slikt bijna tot geen medicijnen meer. Kortom, Lettie zit weer lekker in haar vel.

Lees meer

NMT: Neuro Modulation Techniques. Riet: mijn vingers doen geen pijn meer, worden dunner en kan ik nu weer buigen. Mijn armen kan ik nu weer langs mijn oren uitstrekken. Mijn hoofd (ik lijk wel een uil) kan ik weer zover draaien dat ik over mijn schouders kan kijken.

Lees meer

hielspoor Hielspoor: pijn door ontsteking pees onder de voet, veroorzaakt door overbelasting. Piet kon nauwelijks nog lopen. De voetzooltjes van de podoloog verlichtten de pijn een beetje, maar over ging het niet. Behandeling met NMT hielp wel.

Lees meer

cosmic-messengerMarjon (50) kreeg ME: Myalgische Encephalomyelitis, belandde in de WAO, had extreme vermoeidheid, totaal geen energie meer en was depressief. Daarnaast had ze Quinkes oedeem: dikke ogen en rode dikke plekken op haar lichaam en een dikke tong. Ze bleek allergisch voor de smaakversterker E621 of wel Vetjin. NAET bracht haar weer op de been.

Lees meer

Na zwangerschap last van allergieën: jeukende ogen, tranen en niezen. Hooikoorts, moe /weinig energie. Verder pijn in mijn vingers en in mijn polsen.

Lees meer

Anneke had altijd van alles: op haar 12e kreeg ze al een MS-achtige aandoening en daarom loopt ze nu met een rollator, ze had koemelkallergie of lactose-allergie en kreeg daar ze nog eens Lupus bij. De Lupus is inmiddels genezen dankzij NAET, nu nog de MS. Anneke is verhuist naar Mozambique. De Lupus Stichting NVLE censureert Annekes ervaringsverhaal. Lees meer >>

Corrie kreeg spier- en gewrichtspijnen, temperatuur verhoging, moeheid en benauwdheid door allergieën.

Lees meer