-

Lenard, websitebouwer en leraar van beroep en NAET-fanSpastische darmen hàd ik, en een minderwaardig-heidscomplex. "Leer er maar mee leven", zei de dokter. Via kinesiologie kwam ik bij NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques. Mijn allergieën en minderwaardigheidscomplex werden tot mijn stomme verbazing succesvol behandeld.

Waarom weten huisartsen hier niets van? En hoe moet u er dan achter komen hoe je van je lichaamsklachten af kunt komen? Daarom deel ik mijn ervaring en die van meer dan driehonderd anderen met u. Probeer ook één van deze therapieën, want ik wens u ook veel energie en een goede gezondheid toe.

Beterschap!
Lenard Verheijden
www.Allergie-weg.nl

Dat allergietesten en allergiebehandelingen zeer effectief kunnen zijn, blijkt uit onderstaande honderden persoonlijke ervaringsverhalen. Kies uw categorie!

   

.

Adressen van Therapeuten

Beste bezoeker,

Voorheen hield ik nauwgezet een lijst met therapeuten bij. Maar ik ben druk en heb geen tijd meer om deze lijst te onderhouden. Zoekt u een NAET-therapeut, kijk dan op www.naet.com.

NAET heeft veel spin-offs gekregen: varianten zeg maar. De bekendste zal ik hier noemen:

Meer over NAET-varianten:

http://www.allergie-weg.nl/naet/naet-espavo-tat-perla-treatment-nmt-jmt.html

 

 

2 apothekers adviseren NAET tegen netelroos als Tavegyl, Prednison en Cortison niet helpen

netelroosTavegyl, Prednison, cortison-zalven, geen van deze medicijnen hielp afdoende tegen netelroos. Twee apothekers vonden dat Hanneke teveel medicijnen gebruikte en verwezen haar naar NAET.

Lees meer...

Voedselintolerantie leidde bij Corry tot enorme vermoeidheid

Het begon met prikkelingen en koude en warme handen. Later werd Corry ook nog eens hondsvermoeid van de voedselintoleranties. 

Lees meer...

Dyslectie behandeling is succes, Melissa leest nu moeiteloos

Dyslectisch meisje leest boekMelissa huilde uit frustratie als ze moest lezen. Ze bleek ernstig dyslectisch te zijn. 1,5 jaar lang, 4x in de week kreeg Melissa extra lezen en spelling bij het Dyslectisch Centrum Twente. Lezen is nog steeds geen hobby van Melissa, maar ze leest in elk geval zonder problemen.

Lees meer...

Asmatische bronchitis en hooikoorts verholpen in 5 allergiebehandelingen

Asmatische bronchitis en hooikoorts verholpen in 5 allergiebehandelingen. Karin kan weer rustig ademhalen. Vitamine C , suikers, hormonen, noten 2 en huisstof bleken de oorzaak te zijn.

Lees meer...

Behandeling PDS Prikkelbare darm syndroom succesvol

pds-prikkelbare-darm-syndroomBehandeling PDS Prikkelbare darm syndroom met NAET blijkt effectief te zijn. Ondanks dat de huisarts zei: er is niets aan te doen, leer maar leven met de buikpijn, zocht Valeska verder en vond ze een oplossing.

Lees meer...

O.A.S. Orale Allergie Syndroom, opgezwollen lippen genezen

Meid van 9 jaar verlost van O.A.S. Orale Allergie Syndroom, opgezwollen lippen. Allergieën succesvol getest en behandeld met NAET.

Lees meer...

Kat met haaruitval blijkt allergisch voor graan rundvlees en kattenbakvulling

kat-haaruitval

Karins kat had haaruitval. Acupuncturiste Naomi Welkens in Tilburg testte de kat en constateerde allergieën voor graan, rundvlees en kattenbakvulling. Na behandeling herstelde de vacht zich weer.

Lees meer...

Genezen: hooikoorts, opgezwollen rode ogen, opgezwollen keel bij fruit en tintelende lippen

rode-opgezwollen-ogenDesirée had last van hooikoorts, opgezwollen rode ogen, opgezwollen keel bij fruit, tintelende lippen en vermoeidheid. 5 behandelingen!

Lees meer...

Histamine-intolerantie overwonnen, Antihistamine, oestrogeengel overbodig. Garnalen heerlijk

schaaldier

Heleen reageerde op histamine. Dus dan kun je geen garnelen of andere schaaldieren meer eten en gebruik je middeltjes als antihistamine en oestrogeengel. Nu eet ze weer garnalen. Medicijnen zijn daarbij overbodig en haar huid blijft gaaf.

Lees meer...

Jeroen, 33 verlost van maag-darm klachten en hooikoorts

Met de nodige scepsis tegen de behandelmethode NAET probeerde Jeroen toch om via deze weg van zijn allergieën af te komen. Hij had snel succes.

Lees meer...

Lies na 1 behandeling verlost van hooikoorts

Lies in één behandeling verlost van hooikoorts, tranende ogen, jeuk, eczeem.

Lees meer...

Marcel, bevrijd van hooikoorts en dierenallergie

hooikoorts-4Marcel HAD last van hooikoorts: niezen, jeukende lippen en tranende ogen bij contact met paarden, honden, cavia's en poezen, gras, stro en stof.

Lees meer...

Merlijns trommelvlies beter, gehoorapparaat overbodig

gehoorapparaatMerlijn 9 jaar: hoe zijn trommelvlies is genezen, vraag ik nog even voor u na, maar zijn hooikoorts, oor- en oogontstekingen en eczeem zijn zonder medicijnen genezen.

Lees meer...

Leerallergie, zweetvoeten, jeuk en huiduitslag verleden tijd

Jeruzalem NikesLederen schoenen leidden bij Conny tot leerallergie met pukkels op haar voeten en zweetvoeten. Dankzij NAET kan ze nu weer dragen wat ze wil.

Lees meer...

Babyeczeem door eiwitallergie, foto's voor en na behandeling

babyeczeem-NAETBabyeczeem voor en na NAET-behandeling. Baby Bente had pijn en jeuk, was erg onrustig en sliep slecht door het eczeem. Daarbij was ze ook nog benauwd en kortademig. Na 9 NAET-behandelingen is het eczeem en de benauwdheid weg.

Lees meer...

Patiënte zoekt ookzaak van allergieën in eigen psyche

psychosomatiekLian wil niet alleen van haar allergie af, maar wil ook weten waarom ze allergisch is geworden. Iemand die wroet in de eigen psychosomatiek. Respect!!!

Lees meer...

Dikke tong en blaasjes na het eten van wortel, ijsbergsla, tomaat en paprika

Na het eten van wortel, ijsbergsla, tomaat en paprika kreeg deze meid van 17 jaar plotseling een dikke tong en blaasjes in haar mond.

Lees meer...

Fruitallergieën en dierenharen behandeld op tv Joan Berendsen op AT5

Joan-Berendsen-op-AT5Allergietherapie in de stad. AT5 op bezoek bij NAET-therapeute Joan Berendsen. U kunt meekijken hoe een patiënt tegen dierenharen-allergie wordt behandeld. En passant wordt het been van de journalist op zijn plek gezet waardoor zijn beenlengteverschil verdwijnt.

Lees meer...

Kapster op kappersopleiding bevrijd van kapperseczeem

kapperseczeemBegin je net met je kappersopleiding, krijg je meteen kapperseczeem. Gelukkig wist Lize van het bestaan van NAET.

Lees meer...

Zegt de ene moeder tegen de andere: ik kan je dochter wel van die allergieën af helpen

schoolpleinJe kind heeft last van astma, eczeem en voedselallergieën, het reguliere medische circuit is uitgedokterd en de moeder van een klasgenootje beweert... daar kan ik wel wat mee! De zweefmolen lonkt, wat doe je?

Lees meer...

Kapster allergisch voor kappersproducten

kapster allergisch voor kappersproductenNadia had leren leven met haar allergieën. Homeopatie had ze al geprobeerd, nu maar eens geprobeerd met Espavo.

Lees meer...

Angio Oedeem, hooikoorts en hoofdpijn opgelost

angio oedeemHooikoorts was al gewoon voor Hilde. Maar toen ze er angio-oedeem bij kreeg (dikke lip) en de dokters haar niet meer konden helpen, vond ze Karin Terwey in Almere.

Lees meer...

Na Pfeiffer en HPU opgeknapt met NAET

Pfeifer virus bloedbeeldAnkie kreeg tijdens haar herstel van Pfeiffer te maken met terugval. Ze had zich niet rustig genoeg gehouden. Na enkele NAET-behandelingen heeft ze haar energie weer terug.

Lees meer...

Orthomoleculair therapeut beschrijft ervaring met NAET en melkallergie

orthomoleculaire geneeskundeAls gevolg van melkallergie kreeg orthomoleculair therapeute Ankie Scheffer last van een grieperig gevoel als ze ook maar de minste hoeveelheid melk binnenkreeg. Inmiddels is ze zelf NAET-therapeute.

Lees meer...

Psychosomatische klachten, wat kan je er aan doen?

psychosomatiekSuzannes verhaal vormt een schoolvoorbeeld voor psychosomatiek. Een gezonde geest huist in een gezond lichaam. Als je geest niet gezond is, gaat je fysieke gezondheid mee omlaag. Wil je een gezond lichaam of een gezonde geest, zul je beiden moeten aanpakken!

Lees meer...

Babyeczeem door hypoallergene wasverzachter

babyeczeem-na-NAET-behandeling4Babyeczeem, ei en nota bene hypoallergene wasverzachter bleken twee grote boosdoeners te zijn.

Lees meer...

Diana-pil, ziekte van Raynaud genezen van klachten

Diane-35-BayerNa het stoppen van de Diane pil, kreeg ik allemaal vreemde klachten: Overgevoeligheden voor veel voedingsmiddelen, hooikoorts, huisstofmijt, ;ziekte van Raynaud, Urticaria, opgeblazen maag/buik, benauwd, hooikoorts, licht gevoel in het voorhoofd (wattig), neerslachtig (huilbuien), angst (met paniekaanvallen)

Lees meer...

Vitamine B12-gebrek, allergiebehandeling brengt verbetering

Vitamine-B12-injectiesVitamine B12-gebrek: elke dag wakker worden met het gevoel dat er een trein over je heen is gereden. Vitamine B12-injecties werkten prima, maar het vervelende gevoel in de ochtend bleef. Ik bleek meer dan 30 allergieën te hebben. Nu voel ik me beter dan ooit.

Lees meer...