-

Histamine-intolerantie overwonnen, Antihistamine, oestrogeengel overbodig. Garnalen heerlijk

schaaldier

Heleen reageerde op histamine. Dus dan kun je geen garnelen of andere schaaldieren meer eten en gebruik je middeltjes als antihistamine en oestrogeengel. Nu eet ze weer garnalen. Medicijnen zijn daarbij overbodig en haar huid blijft gaaf.

 

Symptomen : Eczeem, benauwd, rode vlekken, rode handen en voetzolen, jeuk, hoofdpijn en maagzuur
Behandeld op : vitamine C ; vitamine A ; granen ; maagzuur ; noten ; kruiden en alcohol
Therapeut : Praktijk "Totally Balanced", Peter Vergroesen te Weert
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: antihistamine, oestrogeengel   Aantal behandelingen: 7


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na jaren last te hebben gehad van een aantal klachten (vooral histaminereacties op allerlei producten, waaronder schaaldieren) ben ik naar Totally Balanced in Weert gegaan. Ik had via via gehoord dat ik daar mogelijk van mijn klachten af kon komen.

Na een eerste intake bij Peter Vergroesen  heb ik 7 behandelingen gehad middels de NAET-methode.  Ik ben behandeld voor verschillende voedingsgroepen en vitamines.  Na iedere behandeling mocht ik 25 uur de stof niet aanraken of eten. Dat was even opletten, vooral met vitamine C (dat zit ongeveer overal in).

Na iedere behandeling werd getest of ik nog gevoelig was voor de stof.  Bij mij was dit in geen enkel geval zo, dus de weg was vrij om weer wat te gaan uitproberen.

Nu ben ik al weer een aantal weken verder na mijn laatste behandeling. Ik ben langzaam aan wat eten gaan uitproberen dat ik eerst niet meer kon verdragen en al lang niet meer had gegeten. Schaaldieren had ik al zo’n 15 jaar niet meer gehad. Nu heb ik inmiddels al 3 keer garnalen en kreeft gegeten en geen enkele reactie meer gehad, terwijl ik daar het meest allergisch voor was.  Alles waar ik voor behandeld ben levert geen reactie meer bij mij op. Voor mij heeft deze methode super gewerkt! 

Ik ben blij dat ik naar Peter ben gegaan en kan het je van harte aanbevelen.