-

O.A.S. Orale Allergie Syndroom, opgezwollen lippen genezen

Meid van 9 jaar verlost van O.A.S. Orale Allergie Syndroom, opgezwollen lippen. Allergieën succesvol getest en behandeld met NAET.

Lees meer...

Histamine-intolerantie overwonnen, Antihistamine, oestrogeengel overbodig. Garnalen heerlijk

schaaldier

Heleen reageerde op histamine. Dus dan kun je geen garnelen of andere schaaldieren meer eten en gebruik je middeltjes als antihistamine en oestrogeengel. Nu eet ze weer garnalen. Medicijnen zijn daarbij overbodig en haar huid blijft gaaf.

Lees meer...

Jeroen, 33 verlost van maag-darm klachten en hooikoorts

Met de nodige scepsis tegen de behandelmethode NAET probeerde Jeroen toch om via deze weg van zijn allergieën af te komen. Hij had snel succes.

Lees meer...

Lies na 1 behandeling verlost van hooikoorts

Lies in één behandeling verlost van hooikoorts, tranende ogen, jeuk, eczeem.

Lees meer...

Marcel, bevrijd van hooikoorts en dierenallergie

hooikoorts-4Marcel HAD last van hooikoorts: niezen, jeukende lippen en tranende ogen bij contact met paarden, honden, cavia's en poezen, gras, stro en stof.

Lees meer...

Merlijns trommelvlies beter, gehoorapparaat overbodig

gehoorapparaatMerlijn 9 jaar: hoe zijn trommelvlies is genezen, vraag ik nog even voor u na, maar zijn hooikoorts, oor- en oogontstekingen en eczeem zijn zonder medicijnen genezen.

Lees meer...

Dikke tong en blaasjes na het eten van wortel, ijsbergsla, tomaat en paprika

Na het eten van wortel, ijsbergsla, tomaat en paprika kreeg deze meid van 17 jaar plotseling een dikke tong en blaasjes in haar mond.

Lees meer...

Fruitallergieën en dierenharen behandeld op tv Joan Berendsen op AT5

Joan-Berendsen-op-AT5Allergietherapie in de stad. AT5 op bezoek bij NAET-therapeute Joan Berendsen. U kunt meekijken hoe een patiënt tegen dierenharen-allergie wordt behandeld. En passant wordt het been van de journalist op zijn plek gezet waardoor zijn beenlengteverschil verdwijnt.

Lees meer...

Psychosomatische klachten, wat kan je er aan doen?

psychosomatiekSuzannes verhaal vormt een schoolvoorbeeld voor psychosomatiek. Een gezonde geest huist in een gezond lichaam. Als je geest niet gezond is, gaat je fysieke gezondheid mee omlaag. Wil je een gezond lichaam of een gezonde geest, zul je beiden moeten aanpakken!

Lees meer...

Diana-pil, ziekte van Raynaud genezen van klachten

Diane-35-BayerNa het stoppen van de Diane pil, kreeg ik allemaal vreemde klachten: Overgevoeligheden voor veel voedingsmiddelen, hooikoorts, huisstofmijt, ;ziekte van Raynaud, Urticaria, opgeblazen maag/buik, benauwd, hooikoorts, licht gevoel in het voorhoofd (wattig), neerslachtig (huilbuien), angst (met paniekaanvallen)

Lees meer...

Zonder allergie-lijst naar een restaurant

restaurantOndanks medicijnen, artsen, specialisten en een resistentiekuur werden Paulines allergieproblemen alleen maar erger. Ze kon niet meer buiten komen vanwege de hooikoorts en had kon niet naar een restaurant vanwege chronisch spastische darm. Ze vond NAET in oktober 2012 en nu kan ze pollen verdragen en weer volop naar buiten gaan.

Lees meer...

Marianne, Hoofdpijn en Migraine

vrouw

Hoofdpijn en migraine maakten dat Marianne er helemaal doorheen zat. Afwijzing, affectieve verwaarlozing en sexueel misbruik in haar jeugd lagen mede ten grondslag. Van psychiatrisch ziekenhuis tot GGZ, veel medicijnen, bijna een compleet levensverhaal.

Lees meer...

Broer en zus bevrijd van bloemenallergie

bloemen-allergieMijn broer had zich succesvol laten behandelen tegen zijn bloemenallergie. Dus ging ik dat ook maar eens proberen.

Lees meer...

Latexallergie, oorzaak van zwelling en pijn succesvol behandeld.

ballon-opblazenLatex, ik kon het niet eens ruiken zonder pijn te krijgen. Maar, mijn vriendin is NAET-therapeute, allergietherapeute dus. Die heb ik maar even haar gang laten gaan. En nu is het over! Fantastisch!

Lees meer...

Spierpijn door voedselallergie opgelost, u kunt weer alles eten

voedselSpierpijn en buikpijn had Gerry al van kinds af aan. Huisarts, reumatoloog, internist, huidarts en allergoloog zeiden: “We kunnen niets voor u doen.” Eczeem op het hoofd en misselijkheid kwamen er bij. Boosheid.

Lees meer...

Baby Evy kon niet dagelijks in bad vanwege jeuk

Baby evy had een gevoelige huid. Daardoor kon ze niet dagelijks in bad. Ze had heel veel jeuk en krabte zich tot bloeden toe. 6 behandelingen verder is Evy uitbehandeld en... totaal van haar jeuk af.

Lees meer...

Mark overwint katten- en paardenallergie

kat-en-paardMark was allergisch voor katten en paarden. Tijdens behandeling bleek hij ook zwak te testen voor eigeel, vitamine C en kattenepitheel. De behandeling bleek succesvol, de allergieën zijn weg.

Lees meer...

Ex-Zonneallergie geniet van zonvakantie

zonvakantieSinds mijn zestiende kon ik geen zonlicht meer verdragen op mijn huid. Na allergiebehandeling geniet ik weer van de zon.

 

Lees meer...

Zonneallergie anafylaxie opgelost, pretnison overbodig

In de zomer van 2010 kreeg Angela het plotseling heel erg benauwd. Haar keel kneep dicht en ze kreeg uitslag en jeuk van de zon. Dankzij pretnison verminderden de klachten, maar dan plotseling krijgt ze een anafylactische shock.

Lees meer...

Blaasjeseczeem verholpen, jeukende blaasjes voeten weg!

blaasjeseczeem-pompholyx-blaasjes-blaren-handen-voetenBlaasjeseczeem (pompholyx): vreselijk jeukende blaasjes onder de voeten door leerallergie, het werd Annouska teveel. Ze had al zoveel allergieën!

Lees meer...

Haaruitval alopecia androgenetica gestopt

Alopecia-androgenetica-vrouwHaaruitval, Alopecia Androgenetica, baarde Marjan zorgen. Acupunctuur, brandnetelthee, sesamzaad, zonnebloempitten, Magnesiumolie en multivitamines stopten de haaruitval.

Lees meer...

Hartritmestoornis door kip en ei en emoties

hartritmestoornissen-eiwitHartritmestoornissen na de maaltijd, acné, Polycysteus-ovariumsyndroom (PCOS), voor een 28-jarige vrouw kreeg Bianca het aardig te voorduren. Nu zegt ze: Ik voel me nu 18 in plaats van 81!

Lees meer...

Conny verlost van veel gezondheidsklachten

Conny hàd een berg afzonderlijke gezondheidsdklachten die het leven zwaar maakten: hoge bloeddruk, astma, overgangproblemen en opvliegers door verwijdering van baarmoeder en eierstokken, posttraumatische spier-dystrofie aan rechterenkel na een blessure (gescheurde enkelbanden), gauw emotioneel, artrose: veel pijn klachten hiervan, klachten van de luchtwegen: gauw kortademig en benauwd. Na 34 behandelingen zijn de meeste klachten grotendeels verdwenen en gaat Conny veel lichter door het leven.

Lees meer...

Kattenallergie weg na 4 behandelingen

kattenliefhebberLies is gek op katten, maar werd er steeds allergischer voor. In contact met katten kreeg ze last van eindeloos niezen, jeukende en tranende ogen, astma-aanvallen. Na slechts 4 NAET-allergiebehandelingen is Lies' der kattenallergie verleden tijd.

Lees meer...

Garnalenallergie en aspirineallergie en zwellingen uitgeschakeld

garnalen-allergieGarnalenallergie was lastig voor ondernemer Robin van der Basch. Bij sporen van garnalen was het al raak: zwellingen over het lichaam zoals een hele dikke arm, knie of buik. Eerst griepachtige verschijnselen en daarna een hete jeukende huid die enorm opzwelt. Daarnaast was hij allergisch voor asperine en kleurstoffen.

Lees meer...

Tarweallergie, buikpijn en huiduitslag opgelost!

Buikpijn en eczeem veroorzaakt door tarweallergie nagenoeg verdwenen.

Lees meer...

Appelallergie uitgeschakeld, buikpijn en pijn in armen en benen opgelost

appel-allergie-kind Appelallergie bezorgde Sam buikpijn, slechte eetlust, blaren en velletjes in zijn mond, pijn in armen en benen, veel harde, pijnlijke galbulten. En bovendien was Sam stil en huilerig. Nu gaat het veel beter met Sam!

Lees meer...

Paardenallergie en voedselallergie, astma en jeuk opgelost

paard-knuffelen-allergiePaardenallergie en voedselallergie opgelost. Esther vind het ongelooflijk dat ze nu paarden kan knuffelen en weer alles kan eten zonder ontzettend ziek te worden.

Lees meer...

Fybromyalgie, kouwelijkheid, spierpijn en vermoeidheid verminderd

Fybromyalgie, kouwelijkheid, spierpijn, coeliaki en vermoeidheid hebben nog steeds grip op Ali Lensink. Maar het gaat dankzij NAET en chiropraxie al een stuk beter. Haar dieet is 'enorm' uitgebreid van niets meer kunnen eten tot een zeer beperkend dieet.

Lees meer...