-

Behandeling PDS Prikkelbare darm syndroom succesvol

pds-prikkelbare-darm-syndroomBehandeling PDS Prikkelbare darm syndroom met NAET blijkt effectief te zijn. Ondanks dat de huisarts zei: er is niets aan te doen, leer maar leven met de buikpijn, zocht Valeska verder en vond ze een oplossing.

 

Symptomen : buikklachten (PDS Prikkelbare darm syndroom; darmklachten; onregelmatige stoelgang ; slecht slapen (3-4 uur)
Behandeld op : ei-mix, vit C , graanmix, base, koffie-mix
Therapeut : Peter Vergroesen, Totally Balanced te Weert
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: 5


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ongeveer 2½ jaar geleden ben ik bij mijn huisarts terecht gekomen met buik- en darmklachten. Aanleiding voor het consult was dat ik op vrij korte termijn behoorlijk was afgevallen. Ik gaf aan dat als ik brood of deegproducten at, ik over de vloer kroop van de buikkrampen . En dat ik (sinds ik gestopt was met het eten van brood) veel afviel.

De huisarts heeft me vervolgens doorgestuurd naar het ziekenhuis waar ze verschillende onderzoeken hebben gedaan. Ik bleef afvallen en de klachten verergerden alleen maar. Op een gegeven moment kon ik ook geen fruit of groenten meer verdragen zonder buikkrampen te krijgen. 

De conclusie in het ziekenhuis was: ‘Leer er maar mee leven.

Dit was voor mij niet acceptabel en ik besloot voor een second opinion naar België te gaan. In België hebben ze opnieuw onderzoeken gedaan, maar ook deze onderzoeken liepen op niks uit. Ondertussen kwamen er steeds meer voedingsproducten bij die ik niet meer kon verdragen. Hierdoor viel ik 26 kilo af. Bovendien ging ik steeds slechter slapen. Ik sliep hooguit 3 tot 4 uur per nacht. Toch had ik overdag meer dan genoeg energie.

Halverwege juni vertelde mijn collega dat ze op een verjaardagsfeestje van N.A.E.T had gehoord; of dit niks voor mij zou zijn.
Ik heb direct op internet naar informatie gezocht en ik was meten enthousiast! Ik besloot contact op te nemen met Peter Vergroesen en een afspraak te maken.

Bij de intake kwam Peter erachter dat ik niet goed reageerde op de ei-mix, de Vitamine C-mix, de granen-mix en dat de Base behandeld moest worden. Peter was erg duidelijk in zijn uitleg en het behandelplan. Ik was enthousiast en dacht: baat het niet schaadt het niet. En met goede moed ben ik met de behandelingen begonnen.

De behandeling van de ei-mix verliep goed. Het eerste dat ik merkte was dat ik meer sliep. Mijn nachtrust liep al snel op naar 5 tot 6 uur slaap per nacht.

De eerste grote verandering wat betreft eten merkte ik na de Vitamine C behandeling. Na 25 uur heb ik een ovenschotel met paprika gegeten. Iets wat ik al tijden niet meer kon verdragen. Geen buikkrampen of niks. Ook fruit en andere groenten kon ik eten zonder problemen.

Daarna werd de granen-mix aangepakt en nu kan ik weer een broodje eten zonder er ziek van te worden.

Ook de Base werd aangepakt en tijdens de laatste behandeling werd de koffie-mix behandeld omdat ik alleen nog een beetje last had als ik chocolade at.

Na de intake en 5 behandeling ben ik van mijn allergieën af. Ik kan na jaren weer eens met familie en vrienden gaan uit eten, barbecueën en hoef niet meer op elke verjaardag ‘nee’ te verkopen als er een stuk taart wordt aangeboden.
Het is heerlijk dat ik weer alles kan eten zonder er ziek van te worden!

Allergie-weg.nl: ‘Buikpijn: Leer er maar mee leven.’ Dat zei mijn huisarts indertijd ook tegen mij. 'Spastische darmen, daar zijn geen medicijnen tegen'. Deze website heb ik dus gemaakt om mensen als Valeska te wijzen op deze mogelijkheden op genezing die de huisarts niet kent, maar die wel supereffectief is.