-

Martine verlost van jeuk in schaamstreek door allergie mirana-spiraal

Martine krabte zich tot bloedens toe vanwege jeuk in de schaamstreek. Overgevoeligheid voor de mirena spiraal en de naweeën van een veel te vroege sexuele ervaring bleken de oorzaak te zijn.

Symptomen :

jeuk bij de schaamstreek

Behandeld op :

mirena-spiraal, emoties van veel te vroege sexuele ervaring, katten, honden, pollen, nikkel

Therapeut :

Joan Berendsen te Amsterdam

Therapieën: :

NAET en TAT (Transformerende Allergie Technieken)

Voorheen gebruikte medicijnen: anti schimmelmiddeltjes

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn ervaring met NAET en kinesiologie:

Ik had vanaf ongeveer mijn 14e last van erge jeuk bij de schaamstreek. Vooral 's ochtends, 's avonds en 's nachts jeukte het zo erg dat ik het soms kapot krabbelde tot bloedens toe. Vanaf mijn 15e ben ik er voor naar de huisarts geweest. Ben onder behandeling geweest bij dermatologen, gynaecologen, allerlei soorten zalfjes, anti schimmelmiddeltjes, ik droeg geen strings meer, alles geprobeerd, maar niks hielp echt en voor langere tijd. Ik moest er maar mee leren leven, zoveel vrouwen hadden er last van.

Begin van dit jaar was ik echt hopeloos. Ik schaamde me ervoor en het was een soort van geheim voor mij. Ik hoorde van een vriendin over NAET en dacht ik ga het gewoon doen, 'baadt het niet schaadt het niet'. Ik ben naar Joan gegaan en ik heb het verteld en we gingen snel aan de slag. Uit de spiertest kwam dat ik overgevoelig was voor de mirena spiraal en ze heeft me daarvoor behandeld. Daarnaast had het waarschijnlijk te maken met een veel te vroege sexuele ervaring die ik op mijn tiende jaar had.

De gewoonte om te krabben hebben we m.b.v. kinesiologie doorbroken. Het is resultaat is bijna ongelofelijk, de dagelijkse jeuk is verdwenen. Soms als ik erg gestresst ben voel ik het nog, maar besteed er weinig aandacht aan en dan gaat het snel weer weg. Daarnaast ben ik ook behandeld voor mijn allergie voor katten, honden, pollen, nikkel en dat heeft ook geholpen. Ik vind het een zeer bijzondere techniek en ik geloof erin! Joan bedankt!!

Martine