-

Leerallergie, zweetvoeten, jeuk en huiduitslag verleden tijd

Jeruzalem NikesLederen schoenen leidden bij Conny tot leerallergie met pukkels op haar voeten en zweetvoeten. Dankzij NAET kan ze nu weer dragen wat ze wil.Symptomen : zweetvoeten, allergie voor leer (leerallergie)
Behandeld op : mineralen, lichaamseigen stoffen (zoals hormonen) en verschillende soorten leer, vaak in combinatie met emoties
Therapeut : Claudia Lanting-Lehn, Allergie-energiepraktijk.nl te Haarlem
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: XXX Aantal behandelingen: 8


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Tijdens de laatste 5 jaar heb ik een allergie op leer ontwikkeld. Ik merkte dat ik zomers, als ik met blote voeten in mijn leren schoenen of slippers liep, jeuk en uitslag in de vorm van pukkeltjes op de bovenkant van mijn voeten kreeg. Met de tijd kreeg ik ook last als ik leren schoenen met sokken aan droeg. En als het warm was en mijn voeten transpireerden waren de klachten nog erger.

Via het internet kwam ik op NAET. Ik nam contact op met Claudia Lanting-Lehn om meer te horen over deze therapie en de mogelijkheden i.v.m. mijn leer allergie. Ik was blij te horen dat het met NAET en andere kinesiologische technieken mogelijk was om van mijn allergie af te komen.

Ik ben gebalanceerd voor verschillende mineralen, lichaamseigen stoffen (zoals hormonen) en verschillende soorten leer, vaak in combinatie met emoties. Na 7 behandelingen mocht ik leren schoenen dragen om te kijken of er nog een reactie was. Die was er niet!

Na de 8ste behandeling heb ik 4 weken lang zo veel mogelijk leren schoenen gedragen. Een keer voelde ik onderhuidse jeuk op mijn voeten en kreeg ik een klein beetje uitslag in mijn knieholtes. Dat verdween snel vanzelf en sindsdien heb ik geen reactie meer op leer gehad.

Conny