-

Babyeczeem door hypoallergene wasverzachter

babyeczeem-na-NAET-behandeling4Babyeczeem, ei en nota bene hypoallergene wasverzachter bleken twee grote boosdoeners te zijn.

 

Symptomen : babyeczeem
Behandeld op : Moedermelk, BBF, eiwitten, calcium (2x), vitamine B (2x), suiker, Lanette Zalf, melk, DKTP (+Hib Pneumococ.), weeënopwekkers (2x), hitte, cobalt, haarschilfers (2x), ringworm, candida mix, huisstofmijt, wasverzachter
Therapeut : Marieke de Lang, van De Praktijk Complementaire Geneeswijzen Sneek
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: geen Aantal behandelingen: 22


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hallo,

babyeczeem-voor-NAET-behandelingIk weet inderdaad wel een verhaal. Mijn dochter wiens naam ik graag privé zou willen houden was 5 weken oud toen zij onder de uitslag kwam te zitten op haar gezicht en achter haar oortjes. In het begin dacht ik dat dit de befaamde "borstvoedingspukkeltjes" waren. Maar het werd al snel erger en zelfs zo erg dat de uitslag open wondjes werden. Dit moèst wel eczeem zijn. Ik was zelf niet bekend met eczeem alhoewel ik wel een heel gevoelige huid heb en diverse allergieën, en ook in de familie van mijn partner komen allergieën voor. Het advies en de kennis van het consultatiebureau was ronduit waardeloos en de dokter kon niet veel doen omdat ik geen hormoonzalfjes e.d. accepteerde. Vanwege mijn eigen gevoelige huid wilde ik zeker niet zo maar van alles gaan smeren en lees ik altijd al ingrediënten op producten. Ook bepaalde natuurproducten durfde ik niet aan door bijv. het gebruik van wolwas als ingredient. De nood roep om hulp was groot met de open wondjes dus schakelden we snel richting alternatieve methoden.

Ik maakte een afspraak met NAET therapeute Marieke de Lang, van De Praktijk Complementaire Geneeswijzen Sneek, die direct tijd voor ons maakte en de ernst van de situatie inzag. Ons kindje was het jongste kindje dat ze tot dan toe in haar praktijk had mogen behandelen. Onze dochter was direct in goede handen, letterlijk en figuurlijk en werd liefdevol geholpen. Ik ben vanwege de borstvoeding direct gestopt met het eten/drinken van melkproducten en ei en op eigen initiatief van suiker, pinda's en deels vis. Eerst heeft Marieke haar basis stevig gemaakt, als een "huis", waarna ze in latere behandelingen afzonderlijke stofjes behandelde. Onze dochter bleek voor zeer veel stofjes en energieën allergisch te zijn. Het heeft daardoor vrij lang geduurd voor we klaar waren met de behandelingen, maar stuk voor stuk hebben we een stofje geëlimineerd van haar allergielijst, net zo lang tot dat alle allergie weg was. De laatste hardnekkige allergie bleek te zitten op ons hypoallergene (!) wasverzachter.

babyeczeem-voor-NAET-behandeling2Toch was het grootste zichtbare resultaat al na een week of 5, toen was het gezichtje van onze dochter al weer zonder open wondjes en bijna vrij van eczeem. Het eczeem trok zich terug vanaf haar gezicht naar haar voorhoofd en ging toen verder als berg. In een latere fase kreeg ze nog eczeem op haar buikje en rug en bij haar handjes. Ook dat is uiteindelijk allemaal geheel verdwenen. De laatste behandelingen zijn nu al weer een aantal maanden geleden en nog steeds is ze een allergievrije hele vrolijke en altijd lachende baby van ondertussen bijna 9 maanden oud. Ik geef nog steeds borstvoeding en mijd voor de zekerheid nog melkproducten maar de herintroductie van ei is vlekkeloos verlopen. Ook andere producten die ik voor de zekerheid vermeed is prima gegaan. We zijn ontzettend tevreden en dankbaar voor alles wat Marieke de Lang voor onze dochter heeft mogen doen met haar NAET-behandelingen aangevuld met haar energetische therapie. We kunnen dit dan ook zeer zeker aanbevelen bij anderen!

Ter illustratie stuur ik een collage van 3 foto's mee. Op foto 1 linksboven is onze dochter 5 weken oud. Foto 2 is genomen bijna 4 weken later. Tussen foto 2 en 3 zit vervolgens 5 weken, dan is ze dus 14 weken oud.

Dat het velen mag inspireren om niet te aarzelen en te handelen!
met vriendelijke groet,
Roosmarijn.

 

babyeczeem-na-NAET-behandeling

Allergie-weg.nl: volgens Devi Nambudripad, grondlegster van NAET en dus zeer ervaren allergietherapeut, kun je voor letterlijk alles allergisch worden. Dus waarom niet voor hypoallergeen wasmiddel!?