-

Neuspoliepen, 4 antibiotica kuren, de maat is vol

neuspoliepNa de 2e neuspoliep-operatie en 4 antibiotica-kuren, is voor William Suijkerbuijk de maat vol. Vaak was hij verkouden en vrijwel voortdurend had hij last van voorhoofdholte-ontsteking. Hij besloot een andere weg te bewandelen: het alternatieve circuit!Symptomen : neuspoliepen, vaak verkouden en last van een voorhoofdholte ontsteking, allergisch voor: pinda’s (rode vlekken op mijn lichaam), wijn en sulfiet (hoofdpijn), bier, cacao, koffie en van zonnepitten werd ik duizelig
Behandeld op : o.a. melk en suiker, pinda’s, wijn en sulfiet, bier, cacao, koffie en van zonnepitten
Therapeut : Marianne Agterdenbos .... en Roy Vogel
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: 4 antibiotica kuren, probiotica Aantal behandelingen: 35x in 3 maanden


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kiest er niet voor om allergisch te worden,
maar je kiest er wel voor om allergisch te blijven.

Dat is dan jouw keuze.

In 2003 onderga ik voor de tweede keer een neuspoliep operatie. In de laatste tien jaren heb ik erg veel last gekregen van mijn luchtwegen. Ik ben heel vaak verkouden en heb vrijwel voortdurend last van een voorhoofdholte ontsteking. De huisarts geeft mij in 2006 4 antibiotica kuren. Voor mij is dan de maat vol.

Het reguliere medische circuit kan mij niet van mijn klachten afhelpen. Dit kan zo niet meer langer doorgaan. Ik heb besloten om andere wegen te bewandelen en besluit om naar een Mora-therapeut te gaan.

Hij vertelt mij begin 2007 dat ik allergisch ben voor melk en suiker. Ik kreeg probiotica en enkele behandelingen. Streng volgde ik het koemelkvrije en suikervrije dieet.
Binnen een maand was ik opgeknapt. Geen enkele last meer van ongemak en wat was ik blij. Maar na enkele jaren kwamen er nog vele andere allergieën bij. Ik kon niet meer tegen: pinda’s (rode vlekken op mijn lichaam), wijn en sulfiet (hoofdpijn), bier, cacao, koffie en van zonnepitten werd ik duizelig, op laatst kon ik niet meer op beide benen blijven staan en viel om.

Ik meed al deze stoffen. Het leven werd steeds moeilijker te leven. Ieder half jaar kwamen er weer nieuwe allergieën bij. Totdat in april 2011 een van onze kennissen mij vertelde dat ze in Apeldoorn NAET therapie had gevolgd en dat hierdoor alle allergische reacties waren verdwenen. Daar wilde ik meer van weten en ik kreeg weer hoop.

Ik besloot er vol voor te gaan! In 3 maanden heb ik 35 behandelingen gehad. Ik kan nu alles eten, zonder dat ik er last van krijg. Tijdens de Kerst van 2011 heb ik werkelijk alles door elkaar gegeten. Het ging goed. Begin 2012 heb ik een controle uitgevoerd om te kijken of de 16 basisstoffen nog in orde waren. En tot mijn grote vreugde was dat op een kleinigheid na het geval.

Ik heb momenteel nog kleine ongemakjes en die laat ik nu nog behandelen. Ook dat gaat heel goed. Zowel lichamelijk als geestelijk ben ik een ander mens.

Het is niet de bevatten hoe effectief de NAET therapie is en ik heb nu, na ruim een half jaar, het vertrouwen gekregen dat de behandeling ook duurzaam is. Ik ben van plan ieder jaar een check te laten uitvoeren of alles nog in orde is. Ik zie het zoals een onderhoudsbeurt voor een auto in de garage.

Marianne en Roy hebben mij geholpen, altijd vol begrip, met goede adviezen en uitleg. Hiervoor wil ik beiden heel hartelijk danken.

In de titel bovenaan mijn verhaal staat een bewering. Ik realiseer me dat er uitzonderingen zullen zijn waardoor bovenstaande niet van toepassing is, maar ik geloof sterk dat bovenstaande uitspraak van toepassing is voor het gros van de mensen. Het enige wat NAET therapie van je vraagt is discipline en doorzettingsvermogen. Niet veel dus als je serieuze klachten hebt. Ik kan je dan zeker aanraden om bij klachten naar het Centrum voor Complementaire Geneeswijzen in Apeldoorn te gaan. Inmiddels heb ik al tientallen tevreden mensen ontmoet die daar van hun klachten af zijn gekomen.

Wezep, 27 Januari 2012
William Suijkerbuijk