-

Reflux en darmkrampen baby ontwrichten gezin

huilbaby-2Reflux en darmkrampen van baby Josephine veroorzaakten veel slapeloze nachten en stress in het gezin. Moeder bleek niet goed geaard te zijn en Josephine energie was geblokkeerd geraakt door de keizersnede.

 

Symptomen : reflux en darmkrampen
Behandeld op : aarding en energieflow
Therapeut : Claudia Lanting-Lehn, Allergie-energiepraktijk.nl te Haarlem
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, Espavo
Aantal behandelingen: 1


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een nieuwe start voor baby Josephine

Onze Josephine is nu een baby van 7 weken oud. De eerste 4 weken van haar leventje had zij veel last van reflux en darmkrampen. Zij huilde heel erg veel, was ontroostbaar en zat niet lakker in haar vel. Als moeder werd ik hierdoor heel erg onrustig en onzeker, het was een stressvolle situatie voor de hele familie.

We hebben Josephine toen 1 week in het ziekenhuis laten opgenomen om iedereen wat rust te geven. Hierdoor verminderde de reflux en kon ik op adem komen. Hiernaar ging het wel beter, maar Josephine bleef onrustig en zat niet lekker in haar vel.

Dat kon zo niet doorgaan. Zoekens naar een oplossing klopte ik aan bij Claudia Lanting Lehn.

Haar moeder gaf aan dat zij zelf een controlfreak is en er moeite mee had hoe de bevalling, geplande keizersnee werd spontane keizersnee, uiteindelijk gegaan is. Deze start van Josephine's leven was dus voor allebei onrustig en daar hadden zij beiden last van.

Voor dat Josephine behandeld werd kreeg de moeder een balans om beter geaard te zijn (beter in haar eigen centrum te kunnen staan, “met beide benen op de grond”). Vervolgens werd Josephine gebalanceerd, eerst haar Aura en dan haar energiesysteem op een diepe laag om de energie, die door de “valse” start geblokkeerd geraakt is, opnieuw te laten stromen.
Daarna werd de moeder nog een keer gebalanceerd om de stress op controle los te kunnen laten.

Na 10 dagen belde de moeder op om de vervolg afspraak af te bellen. Het gaat steeds beter met hun allebei. Josephine is veel rustiger en zij genieten nu beiden van deze nieuwe start en een 2de kraamtijd.

Bij baby's en kleine kinderen is het vaak nodig om ook de moeder of vader te balanceren. De kinderen zijn nog heel sterk met het energieveld van de ouders verbonden en worden hierdoor dus ook sterk beïnvloed.

Josephine en haar moeder zijn 1 keer gebalanceerd met technieken uit de ESPAVO.