-

Melkallergie - buikpijn genezen met NAET

vrouw-op-toiletMelkallergie  ik reageerde ontzettend heftig na het binnen krijgen van melk en alles dat daarmee verbonden was. Ik kreeg ongelooflijke buikkrampen, het zweet brak me uit en ik kon gezellig op het toilet gaan verblijven de volgende tijd.

Symptomen : Buikkrampen, hoofdpijn (migraine)
Behandeld op : ei ; calcium ; vit. B ; vit A ; maagzuur
Therapeut : Peter Vergroesen Totally Balanced te WEERT
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: Imigran (migraine) en heel veel pijnstillers Aantal behandelingen: 5

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toen ik voor het eerst bij Peter binnenkwam, was ik totaal blanco. Laat het allemaal maar gebeuren dacht ik, slechter dan ik me nu voel na het eten van o.a. melkproducten kan het niet worden….

Zoals ik al zei, ik reageerde ontzettend heftig na het binnen krijgen van melk en alles dat daarmee verbonden was. Ik kreeg ongelooflijke buikkrampen, het zweet brak me uit en ik kon gezellig op het toilet gaan verblijven de volgende tijd. Het viel me wel op dat ik ook vaker reageerde op eten waar geen melk in zat, tja waar lag dat nou weer aan…geen idee dus.

Bij het eerste bezoek aan Peter heeft hij eerst “gemeten” waar ik eigenlijk allergisch op reageerde en daaruit bleek ik wel op iets meer stoffen te reageren. 5 maar liefst, te weten; zuren,ei-producten, vitamine A, vitamine B en natuurlijk melkproducten.

Ok, dat stond dus vast. En nu? Tja nu gaan we ze stuk voor stuk behandelen…ok… Ik wist nog niet heel veel want in dit wereldje ben ik niet thuis. Peter legde me helemaal uit wat de bedoeling was en het klonk zo eenvoudig dat ik dit wel moest gaan proberen. De behandeling bestond uit het testen van je “weerstand” tegen bepaalde stoffen en vervolgens werden bepaalde drukpunten (handen,voeten,ellebogen enz) met een soort van frequentie –apparaat even aangedrukt. Ok…..en toen? Nou dan blijf je nog even heel ontspannen liggen….lekker!

Maar dan begint het. In het boek dat je bij je eerste bezoek aanschaft (ong 10 euro, prikkie) staat het dieet dat bij elke behandeling hoort. Na de behandeling tegen mijn melkproducten allergie bijvoorbeeld mocht ik niets waar melk in zat eten,drinken of aanraken. Ok, makkie! Nou….je mag echt bijna niets eten hoor! Maar het mooie is; Dat duurt maar 25 uur! Daarna ben je van je complete allergie af! Ja ik geloofde er helemaal niets van hoor, maar het is echt zo…

Mijn vriend had natuurlijk van die heerlijke Cornetto ijs in huis gehaald……Ow dat was zoooo lang geleden! In eerste instantie durfde ik niet eens in het ijsje te happen,het zat er zo in dat ik er ziek van zou worden! Toch maar proberen dan? Ja tuurlijk…ok, daar gaat ie!

Geloof het of niet, ik had nergens last van! Ik kon gewoon gezellig op de bank blijven zitten, zou het dan toch echt werken? Onvoorstelbaar.

Na de meeste behandelingen had ik helemaal geen klachten, alleen na de behandeling voor mijn allergie tegen zuren. Ik was erg licht in mijn hoofd en voelde me erg misselijk. Na een paar uur was dit weer over. Het enige waar je naar mijn idee rekening mee moet houden is dat je van tevoren zorgt dat je alle etenswaren die je wel mag hebben na de behandeling ook in huis hebt! Verder….geen centje pijn!

Inmiddels eet ik alles weer zonder me druk te hoeven maken over de ingrediënten. Een enorm genot voor een echte bourgondier als ik! Ik geniet met volle teugen en ben Peter enorm dankbaar voor zijn geweldige hulp.
Peter is geen zweverig type en staat met de beide benen op de grond,gelukkig maar anders had ik me waarschijnlijk niet zo op mijn gemak gevoeld.

Peter; Bedankt, je hebt een enorme impact gehad op mijn kwaliteit van leven!