-

Kind 8 jaar bevrijd van eczeem, hooikoorts en buikpijn

kindertekeningMeisje van 8 verlost van eczeem, buikpunt en hooikoorts/benauwdheid.

 

Symptomen : eczeem in de knieholtes en op de ellebogen, hooikoorts, buikpijn, snel moe, allergisch was voor de huisstofmijt en voor pollen
Behandeld op : lactose, vitamine B, noten, melkproducten en vlees, huisstof, dierenharen, sigarettenrook en meer stoffen die door de luchtwegen binnenkomen. Specifiek behandeld op 'jeuk'.
Therapeut : Els de Noord, Praktijk "Onder de Lariks" te Nijverdal
Therapieën : TAT (Transformerende Allergie Technieken) en Emotionele Stress Release
Voorheen gebruikte medicijnen:  cremor triamciolon-acetinine, cetomacrogol creme, Salbutamol inhaler Aantal behandelingen: 8


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste Allergie-weg.nl,

Onze dochter van 8 jaar had al sinds haar baby- peutertijd last van een gevoelige huid dat zich uitte in eczeem in de knieholtes en op de ellebogen.

Via de huisarts kregen we hiervoor een hormonenzalf die steeds maar tijdelijk hielp.

Op 6 jarige leeftijd hebben we haar via de huisarts laten testen op verschillende allergieën en hooikoorts. Ze was vooral in het najaar en voorjaar inmiddels vaak zo benauwd dat ze een pufje moest gaan gebruiken. Ook klaagde ze regelmatig over buikpijn en was ze snel moe.

Uit de allergietest bleek dat ze allergisch was voor de huisstofmijt en in geringe mate voor pollen. We hebben de nodige maatregelen genomen, hoezen om de dekbedden, de knuffels weg etc. In eerste instantie leek dit ook te helpen, maar de klachten kwamen terug en het eczeem verergerde zo dat we helemaal niet meer zonder de hormoonzalf konden. Zou ze dit nu haar hel leven moeten gebruiken?

Via vrienden hadden we al over de behandelingen van Els gehoord en onze dochter was er aan toe om dit uit te proberen.

Tijdens de behandelingen kwam al snel naar voren dat er veel voedingsstoffen waren waar ze niet goed op reageerde en dat de pollen wel degelijk een rol speelden. Els is eerst met de verschillende voedingsstoffen aan de gang gegaan. Dit had al snel resultaat. Wij wisten niet beter of ze had maar 2 tot 3 keer in de week ontlasting en sinds ze behandeld is iedere dag. Je hoort haar niet meer over buikpijn.

Daarna is Els verder gaan behandelen en werd de eczeem minder, maar het was nog niet helemaal weg. Speelde een bepaalde emotie ergens nog een rol? En wat bleek. In het afgelopen schooljaar had onze dochter een aantal vervelende ervaringen met de moeder van een vriendinnetje. Het ging zover dat ze er inmiddels bang voor was geworden en dat dit een blokkade bij haar vormde. Els heeft deze blokkade bij haar weg kunnen nemen en ervoor gezorgd dat onze dochter weet hoe ze kan handelen. Ik merk dat ze dat nog best moeilijk vind, maar inmiddels is ze al een aantal maanden eczeemvrij.

Wij en onze dochter zijn erg blij dat Els haar zo goed heeft kunnen helpen. Uit onze omgeving krijgen we ook te horen dat onze dochter veel vrolijker en levenslustiger is geworden.

Met vriendelijke groet,

Anoniem

Els de Noord: om te ontgiften heb ik de spagyrische essences van primateria gebruikt.