-

Judith - Tandvleesontsteking na 25 jaar opgelost met NAET

tandartsNa 25 jaar eindelijk bevrijd van chronische tandvleesontstekingen. Zeker 2 keer per jaar kreeg ik een fikse ontsteking. Penicilinekuren, flapoperatie (tandvlees opensnijden, terugklappen, schoonmaken en weer hechten) en 4 keer per jaar laten schoonmaken door mondhygieniste, het hielp allemaal niets. Diverse tanden en kiezen moest ik laten trekken.

 

Symptomen : chronische tandvleesontsteking
Therapeut : Acupuntuur-Tilburg, Naomi Welkens
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: Penicilinekuren Aantal behandelingen: XXX


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

http://www.acupunctuur-tilburg.nl/reacties.php

Nu al 2 jaar geen ontstekingen meer na 25 jaar tandvleesontsteking

Hoi Naomi,

Allereerst kan ik je niet genoeg bedanken voor wat je voor me hebt gedaan!!! Bijna 25 jaar lang heb ik ontstekingen aan mijn tandvlees gehad. Zeker 2 keer per jaar kreeg ik een fikse ontsteking. Penicilinekuren, flapoperatie (tandvlees opensnijden, terugklappen, schoonmaken en weer hechten) en 4 keer per jaar laten schoonmaken door mondhygieniste, het hielp allemaal niets.

Diverse tanden en kiezen moest ik laten trekken. Zelfs een brug doormidden laten zagen en trekken om nog erger te voorkomen. Op het laatst zou mijn bovengebit getrokken worden, de afspraak was al gemaakt. Maar op het laatste nippertje heb ik de afspraak met de tandarts afgezegd en jou gebeld.

Je was voor mij zomaar een willekeurig nummer van een acupuncturist in tilburg. Je hebt goed geluisterd en ik heb veel met je gelachen. Maar na 5 of 6 behandelingen had ik nog steeds last van een zeurende ontsteking en ik heb toen de afspraak afgezegd omdat ik er geen heil meer in zag.

Maar nu komt het: Vlak na de laatste behandeling had ik geen kiespijn meer. En sinds augustus 2008, en dat is nu ruim 2 jaar geleden, heb ik geen enkele ontsteking meer gehad!!!

Het is voor mij gewoon een wonder..................Naomi, petje af!

Liefs, Judith van Zummeren, Tilburg