-

Marieke (21) versneld herstel van Pfeiffer

ziek-voelenMarieke  21, Verloskunde-student kreeg de diagnose ziekte van Pfeiffer. Ze werd  erg moe en had hevige buikpijn. De klieren in haar nek zwollen zo erg op, dat ze amper nog kon slikken. Omdat Pfeiffer een virusinfectie is, was er geen medicatie mogelijk. De enige manier die de artsen zagen om van deze slopende ziekte af te komen was 'uitzieken'!


Symptomen : Ziekte van Pfeiffer: erg moe, hevige buikpijn, opgezwollen klieren in mijn nek waardoor amper kunnen slikken
Behandeld op : Ziekte van Pfeiffer
Therapeut : Riny Moesker, allergiepraktijk Voorhout
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, TAT (Transformerende Allergie Technieken)
Voorheen gebruikte medicijnen: geen medicatie mogelijk Aantal behandelingen: 3


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Herstellen van Pfeiffer met behulp van NAET

Mijn naam is Marieke v/d Plaat. Ik ben 21 jaar en studeer Verloskunde in Rotterdam. Tijdens één van mijn vele stages werd bij mij de diagnose Pfeiffer gesteld, dit was op 1 mei 2007.
In de eerste week was ik erg moe en had hevige buikpijn. In de tweede week zwollen mijn klieren in mijn nek zo erg op, dat ik amper kon slikken. Twee weken kon ik alleen maar op de bank liggen en slapen. Omdat Pfeiffer een virusinfectie is, is er geen medicatie mogelijk. De enige manier om van deze slopende ziekte af te komen is ‘uitzieken’!

Via mijn tante hoorde ik van een alternatieve geneeswijze, genaamd NAET. Ik had hier nog nooit van gehoord. Nadat ik informatie had opgezocht, begreep ik dat bij NAET van ‘de vijand een vriend’ wordt gemaakt*. Ik vond dit heel zweverig klinken en wist ook niet wat ik kon verwachten. Maar voor mij de moeite waard om het te proberen. Op 20 juni 2007 ben ik voor het eerst bij Riny Moesker geweest.

Bij NAET wordt met de energiebanen in je lichaam gewerkt. Door het vasthouden van buisjes waar de energie van de ziekte/allergie ed. inzit, wordt het lichaam hier op een positieve manier mee in contact gebracht. Dit alles gebeurt terwijl je op een behandelbank ligt. De therapeut gaat met haar hand alle organen af, hierbij raakt ze je niet aan. Ze controleert dan de sterkte van deze organen. Dit deed ze door tegen mijn arm te duwen. Deze moest ik in de lucht houden. De eerste keer vond ik het heel raar. Dit zag er teveel uit als acadabra. Wanneer dit alles gecontroleerd was, moest ik op mijn buik gaan liggen. Vervolgens ging de therapeut door middel van acupressuur mijn ruggengraat af (hierbij worden geen naalden gebruikt, dat is acupunctuur). Sommige plekken waren pijnlijk en deze werden gemasseerd. Ook bij deze handeling had ik mijn vraagtekens. Je kan tijdens de behandeling geen tastbaar bewijs vinden waaraan je ziet dat er iets gebeurt, laat staan dat het werkt.

In totaal ben ik 3 keer behandeld. Na elke behandeling was ik erg moe. Dit is een gevolg van de behandeling. Natuurlijk was ik door mijn pfeiffer al heel moe, maar dit gevoel was anders. Na de 2e behandeling, waarin de pfeiffer behandeld is, merkte ik na enkele vermoeiende dagen dat ik meer energie begon te krijgen. Ik kon zonder tussen de middag te slapen een hele dag opblijven. Langzaam kon ik naar buiten om even naar de stad te gaan. Na de 3e behandeling (29-06-07) werd dit gevoel nog sterker. Tijdens deze behandeling bleek dat de energie van de pfeiffer de energie in mijn lichaam niet meer negatief beïnvloedde.

Als ik heel eerlijk ben, vindt ik de NAET-therapie een bijzondere geneeswijze. Ik kan het niet verklaren en snap ook niet wat er gebeurt, maar er gebeurt daadwerkelijk iets. Mijn omgeving reageerde vaak negatief op deze behandeling. Ik denk dat de mens een tastbaar bewijs nodig heeft om achter een behandelmethode te staan. Het tastbare bewijs bij deze therapie is, dat ik na 3 maanden volledig ben herstelt van de ziekte Pfeiffer dankzij de NAET-therapie!!

Tijdens de zomervakantie ben ik heerlijk op vakantie geweest, heb veel dingen ondernomen en geen moment last gehad van de Pfeiffer. Nu ben ik weer volop aan het stage lopen in de verloskundepraktijk, een omgeving waar ‘rust’ een uitzondering is!

Ik hoop dat u na het lezen van mijn stuk het de moeite waard vind zelf de NAET-therapie te ondergaan en er mogelijk achter te komen dat het werkt, ook al snap ik niet hoe…

Vriendelijke groet,

Marieke van der Plaat

*Ter aanvulling: een allergeen is een stof die ten onrechte als vijand wordt gezien. Zo kan het lichaam bijvoorbeeld anti-histaminen aanmaken tegen allergenen. Nadat het lichaam heeft geleerd dat de betreffende stof geen vijand is, maar een vriend, zal het zich niet meer verweren tegen deze stof.
Een virus is een vijand en moet juist ook als vijand worden herkend. Maar virussen zijn vaak slim en kloppen als een wolf in schaapskleren aan de deur. Dan is het juist zaak dat het lichaam het virus op de juiste manier herkent en het gaat aanvallen. Dan wordt de voorheen vermeende vriend als vijand aangevallen en wordt het virus door het lichaam zelf uitgeschakeld.

In beide gevallen gaat het om het normaliseren (resetten) van de reactie van het lichaam op een stof of virus. En dat is wat NAET doet.

Update 10 mei 2010: Marieke maakt het nog steeds erg goed en werkt inmiddels fulltime als verloskundige.