-

Nancy en Britt: moeder en dochter met koemelkallergie

Moeder en dochter bleken koemelkallergie te hebben.Symptomen : darmproblemen, verstopping, opgeblazen buik, diarree
Behandeld op : koemelk, gist
Therapeut : Linda Menkhorst te Egmond aan Zee
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: 4


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik, Nancy 39 jaar, ben er 3 jaar geleden eindelijk achter gekomen dat mijn darmproblemen, verstopping, opgeblazen buik, diarree, niet het resultaat van stress waren maar van een koemelkallergie. Ook mijn dochter van 4 heeft (had) een koemelkeiwit allergie dus thuis gebruikten wij al zoveel mogelijk geitenmelk producten en dat ging heel goed tot ik van iemand hoorde over Linda en haar NAET methode. Tot die tijd had ik de gedachte dat wij voor de rest van ons leven een allergie hadden omdat ik nooit gehoord had dat iemand of iets dat kon veranderen.

Meteen een afspraak gemaakt met Linda die ons getest heeft of er niet meer aan de hand was. Mijn dochter Britt bleek ook niet goed tegen gist te kunnen en ik had ook nog paprika allergie. Na 2 behandelingen kon Britt weer alles eten wat ze wilde! En dat doet ze met overgave, slagroom, ijs, taartjes er gaat een nieuwe wereld voor haar open. Ik had 4 behandelingen nodig en heel wat durf om gewoon weer producten te gaan gebruiken waar koemelk of paprika in zit. Het is zo fijn om weer alles te kunnen eten zonder pijn te krijgen.

Tijdens het rondkijken op de site van Linda stuitte ik ook op Quantum Touch.

Inmiddels de basic workshop gevolgd en dat is een aanrader! Zo is in korte tijd ons leven helemaal veranderd.

Linda bedankt.

Allergie-weg.nl: om te hoge verwachtingen te temperen...
Moeder Nancy en dochter Britt zijn uitzonderlijk snel van hun allergieën verlost. In de regel heb je veel meer behandelingen nodig om verlost te worden van spastische darmen (darmproblemen, verstopping, opgeblazen buik, diarree). Ik spreek hier uit eigen ervaring!