-

Baby Hylke genezen van droog eczeem en obstipatie en slecht slapen.

Baby Hylke had last van droog eczeem, moeizame stoelgang (obstipatie) en onrustig slapen. Haar moeder twijfelt als wetenschapper nog steeds of Hylkes genezing wel tot stand is gekomen door deze therapie.Symptomen : droog eczeem, moeizame stoelgang (obstipatie), onrustig slapen
Therapeut :

Yolande van Rosmalen, Alkmaar

Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: hormooncreme Aantal behandelingen: 2


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste Yolande,

Op 14 februari heb ik me met Hylke, op dat moment 9 maanden oud, voor het eerst bij je gemeld. Hylke had toen bij vlagen erg last van een droog eczeem, vooral in zijn gezicht, maar ook op armen benen en romp. We gebruikten tot dat moment een hormooncreme van de huisarts die weliswaar goed hielp, maar waar we geen structurele oplossing in zagen. Ook had hij een erg moeizame stoelgang. De nachten waren te vaak erg onrustig, vaak wakker (wij dus ook).

Ik had zelf het idee dat water een oorzaak zou kunnen zijn en voedingsmiddelen. Jij hebt hem toen behandeld en en ik moest hem daarna thuis ook gaan behandelen. Tot mijn verbazing was de ontlasting meteen de dag daarop dun en bleef ook de weken daarna soepel. Op 14 maart voor de 2 e keer een consult en ik vond het toen al een stuk beter met hem gaan. Hij sliep veel rustiger (de eerste nacht na het 1 e consult in 1x keer doorgeslapen!). Deze verbetering zette zo goed door dat we het 3 e consult van 25 april hebben geannuleerd. Op dit moment is zijn huid rustig, heel soms begint er een klein plekje in zijn gezicht weer wat op te spelen. Hij is een vrolijk mannetje, inmiddels alweer bijna 14 maanden oud.

We komen natuurlijk nooit te weten of jou therapie dit effect heeft bewerkstelligd, ik blijf het e.e.a. soms erg vaag vinden, maar dat zal me eigenlijk verder een worst zijn... Ik vind het wel erg opvallend dat de verbeteringen zijn ingezet vrijwel direct na de 1 e sessie. Ik blijf een wetenschapper, met een behoorlijk portie achterdocht....:) Maar het belangrijkste is dat Hylke vrijwel geen last meer heeft van zijn eczeem, dus ik ben toch wel erg blij dat we bij jou zijn terecht gekomen. Ik heb dit verhaal al aan diverse mensen verteld, dus de mond-tot-mond reclame gaat voort!

Met vriendelijke groet,

Moeder van Hylke

Allergie-weg.nl: om het verwachtingspatroon wat te temperen...
Genezen van eczeem in slechts 2 behandelingen tijd is extreem snel. In dit opzicht vormt deze getuigenis geen juiste afspiegeling van de werkelijkheid.