-

Baby Luka kreeg ondraaglijke jeuk en eczeem na vaccinatie

Luka, na de vaccinatie ging het mis: Luka kreeg heel veel allergieën en daardoor ondraaglijke jeuk en eczeem. NAET en Quantum-Touch brachten flinke verlichting.Symptomen : eczeem, veel allergieen, warmte-bultjes en borstvoedingsbultjes, onrustig slapen
Behandeld op : o.a. vaccinatie
Therapeut : Yolande van Rosmalen te Alkmaar
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques en Quantum-Touch


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat heerlijk om jullie site te kunnen lezen. Ook mijn zoon heeft last van eczeem (bijna 2 jaar) en na een lange weg zijn wij eindelijk bij Yolande van Rosmalen (www.kinesiologie.nl en www.qtouch.nl) terecht gekomen.

Onze zoon heeft een allergie opgebouwd voor alles. Luka vertoonde vanaf 4 weken eczeem op zijn huis. Het consultatiebureau zei dat het warmte-bultjes waren en borstvoedingsbultjes. De bultjes werden alleen maar meer. Onze zoon is heel vrolijk van aard en huilde dus niet veel. Hij was wel opvallend veel wakker. Ook de huisarts zei dat het geen eczeem was.

Na de eerste vaccinatie is het helemaas mis gegaan. We zijn toen naar een natuurgenezend arts gegaan. Luka heeft toen een dieet gekregen. De eczeem werd niet minder en de jeuk werd ondragelijk. Een paar maanden na zijn eerste verjaardag zijn we begonnen met NAET. Al bij de eerste behandeling werd duidelijk dat Luka een allergie heeft opgebouwd voor alles wat schadelijk is voor mens en dier. Bijv. hij kan tegen vis maar niet tegen de schadelijke stoffen waarmee de vissen worden gevoerd.

Yolande geeft ons de buisjes nu mee naar huis zodat we Luka thuis kunnen behandelen. We hebben nu bijna 40 buisjes gedaan en het gaat de goede kant op. Er zijn eczeem plekken verdwenen en de andere worden minder.

Van Yolande hebben we ook QuantumTouch geleerd. Wij zijn erg blij dat we Quantum-Touch hebben geleerd. Ik weet niet of jullie dit kennen. Door een bepaalde ademhalingstechniek stimuleer je je zelfgenezingsmechanisme. Het is een prachtige aanvuling op de NAET.

Bij een zeer hevige jeuk aanval helpt het sluiten om de 10 minuten van de NAET-gatepoints het snelst. De huid van Luka is zo dun dat er snel wonden ontstaan. De wonden genezen wonderbaarlijk snel als ik ze Quantum-Touch. Ook wordt hij heel rustig en slaapt hij sinds we Quantum-Touch-en veel beter. Hij geeft nu ook aan wanneer hij graag behandeld wil worden. Bij Quantum-Touch gaat hij druk ademen en voor de NAET druk hij op de punten om hem te sluiten. Ik heb ervaringen gehoord van mensen die de eczeem hebben weggekregen met alleen Quantum-Touch.

Luka heeft zoveel inwendige problemen dat we niet snel zichtbaar resultaat krijgen aan de buitenkant. Dit kan ook bij jou het geval zijn. Het veranderen van de botten is heel snel merkbaar. Je voelt dan ook als je botten aan het bewegen zijn tijdens Quantum-Touch. Veranderingen in je organen, immuunsysteem, zenuwstelsel merk je natuurlijk niet snel aan de buitenkant. Daar zijn echt heel wat sessies voor nodig om dan zichtbare resultaten te krijgen.

Een mooi voorbeeld is misschien wel dat ik de waterpokken weg heb gekregen met Quantum Touch. Luka kreeg de waterpokken en ik ben hem gelijk heel veel gaan quantum-touchen. De plekken verdwenen. Ik heb toen aan Yolande gevraagd of zij wilde kijken of hij nu de waterpokken had gehad. En ja hoor Luka heeft voldoende antistoffen aangemaakt om zichzelf te kunnen beschermen. Er zijn daarna nog heel wat uitbraken geweest op het kinderdagverblijf en hij heeft geen waterpokken gekregen. We merken wel dat door de NAET en Quantum-Touch hij zich eindelijk aan het ontwikkelen is. Er ging altijd zoveel energie naar het kunnen verdragen van de jeuk dat de motorische en cognitieve ontwikkeling achterbleef. De motorische ontwikkeling heeft hij ingehaald maar op cognitief gebied loopt hij nog achter.

Ik vind het jammer om te zien dat er in onze omgeving nog veel wantrouwen is voor de alternatieve geneeswijzen. Pilletje en druppels gaat nog wel. Maar als we het hebben over een glazenbuisje dan is er nog weinig begrip. Super dat jullie deze site zijn begonnen.

Groeten van Jasmijn van Ipkens uit Heerhugowaard

gesprekje-tr   Als u Luka's moeder Jasmijn van Ipkens iets wilt vragen via email, klik dan hier!