-

Lianne en Kees, bevrijd van Acne Rosacea en vele andere allergische reacties

Kees (acne rosacea) en Lianne hadden beiden flink last van allergieën tot ze terecht kwamen bij Linda. Symptomen: ernstige voedselintolerantie/allergie, heftige acne rosacea, huidklachten, hooikoorts, darmklachten, spier- en gewrichtsklachten, hoofdpijn, rug-en nekklachten, hooikoorts, benauwd door koude. Zij bleken o.a. allergisch te zijn voor: melk, gluten, ei, tomaten en aardbeien.Symptomen : Ernstige voedselintolerantie/allergie, heftige acne rosacea, huidklachten, hooikoorts, darmklachten, spier- en gewrichtsklachten, hoofdpijn, rug-en nekklachten, hooikoorts, benauwd door koude
Behandeld op : o.a. melk, gluten, ei, tomaten, aardbeien
Therapeut : Linda Menkhorst uit Egmond aan Zee
Therapieën : JMT, Jaffe Mellor techniques en NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: zowel medicijnen uit de gewone geneeskunde, als uit de homeopathie, chinese geneeskunde, acupunctuur, enzym- en orthomoluculaire therapie
Aantal behandelingen:
16


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

acne-rosacea-couperose-voor-behandeling haarvaatjes-teleangiectasieen-couperose-na-behandeling
haarvaatjes-teleangiectasieen-couperose-voor-behandeling acne-rosacea-couperose-na-behandeling
vergrootglas

In onze diepste ellende vonden we tijdens een nachtelijke zoektocht op internet informatie over NAET met een adressenlijst van therapeuten, waarbij Linda Menkhorst er gevoelsmatig voor ons uitsprong.

Wij (mijn man Kees en ik) konden beiden bijna niets meer eten, zonder overgevoeligheidsreakties te krijgen. Alleen rijst, courgette, wortel, broccoli, koffie, thee, water, brood, jam en appelstroop werden nog verdragen. Ook medicijnen ter verbetering van de klachten werkten averechts, zowel medicijnen uit de gewone geneeskunde, als uit de homeopathie, chinese geneeskunde, acupunctuur, enzym- en orthomoluculaire therapie gaven heftige overgevoeligheidsreacties. Wij waren ten einde raad!

Linda heeft ons vanaf het eerste telefoongesprek dat ik met haar voerde geweldig opgevangen, begeleid en ook heel goed gestimuleerd om ook elkaar thuis te behandelen met als gevolg, dat wij nu na 16 behandelingen al weer zeer gevarieerd kunnen eten. Een glas melk, yoghurt, gewoon brood i.p.v. glutenvrij brood, een ei, een ijsje, gebak, tomaten, aardbeien zijn zo maar wat voorbeelden van wat wij al weer kunnen eten. Echt helemaal super!

Niet alleen kunnen wij weer veel meer eten, maar wij voelen ons ook weer veel beter en hebben veel meer energie, een gave huid, geen hooikoorts en geen darmklachten meer en minder hoofdpijn!!! Wij hebben nog niet alle stoffen gehad waarvoor wij overgevoelig zijn en ook met JMT kunnen we nog de nodige verbetering bereiken, dus na de vakantieperiode gaan wij weer verder bij Linda met de behandelingen, maar zij bracht voor ons weer licht in de diepe duisternis en daarvoor zijn wij haar zeer dankbaar!!!

Lianne.

Een jaar later volgde nog een aanvullend berichtje van Lianne aan Linda:

Vorig jaar om deze tijd zaten we diep in de narigheid en wisten wij ons eigenlijk geen raad meer en als je nu ziet wat we allemaal kunnen eten (arme Lijn!) en hoe goed wij ons voelen. Echt SUPER!!! Ik realiseer mij steeds meer, dat er zoveel “kleine” dingen goed gaan. Niet benauwd meer bij harde koude wind, geen last van de kou op mijn hoofd, veel meer energie, veel blijer en rustiger en vooral natuurlijk gewoon weer lekker en afwisselend kunnen koken, gewoon brood bij de bakker kopen. En geen last meer met autorijden en ook op de televisie kijken naar bewegende beelden gaat goed. Wat zijn wij blij, dat wij bij jou beland zijn!!!

Lianne