-

Johnny spastisch colon: dagelijks buikpijn en diarree

Johnny dacht dat hij moest leren leven met zijn dagelijkse pijn in de buik en diarree. De diagnose luidde: spastisch colon oftewel spastische darm. NAET bracht ommekeer.

 

Symptomen : spastisch colon: buikpijn, dagelijks diarree
Therapeut : Christine Breidenbach, Praktijken centrum Jasperse in Vlissingen
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: 'pillen'


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ziek van darmen en emoties.

Hallo, ik ben Johnny een jonge man van 37jaar. Na jaren te hebben gesukkeld met mijn gezondheid, gaat het nu al stukken beter met mij dank zij NAET. Liep vroeger al naar het ziekenhuis. Had altijd problemen met mijn darmen en altijd pijn in de buik. Kreeg altijd het zelfde antwoord "een spastische colon''. Maar bleef ondanks pillen en een bepaald voedingsdieet altijd last houden van de pijn en de ongemakken van deze "ziekte''.

Het ging jaren goed en dan weer slecht. Maar vanaf 1995/1996 ging het stukken minder. Kreeg pijn in de buik en moest steeds naar de wc. En had hevige pijn in de buik links onder (Allergie-weg.nl: dikke darm). Toch maar weer naar dokter en kreeg natuurlijk weer pillen die na twee weken te hebben afgezien weer niets hielpen. 11 soorten heb ik geslikt niets hielp. Al de onderzoeken die je krijgt in het ziekenhuis heb ik gehad. UITSLAG "SPASTISCHE COLON". Maar daar mee was pijn niet weg, en was weer terug bij af.

Heb daarna van alles geprobeerd, homeopathie, wat eerst goed hielp maar daarna weer niet. Acupunctuur, het zelfde verhaal eerst wel maar na een paar behandelingen weer niet. Ben 22 okt 2005 nog op vakantie geweest maar had toen ook weer last van de buik. Zijn terug gekomen en alles was veel verslechterd.

Ben 7 nov 2006 naar huisarts geweest en doorgestuurd naar ziekenhuis en weer in de malle molen geweest. Met als uitslag SPASTISCHE DARM. En daar sta je dan weer. Weer niks gevonden. Je gaat op den duur twijfelen aan je zelf. Zijn thuis gekomen en hebben via internet eens gezocht wat andere mensen met spastische darmen doen om weer te kunnen genieten van het leven zonder pijn in de buik en diarree, die had ik dus dagelijks. Kwamen zo in aanraking met deze site: Allergie-weg.nl Cool . Heb al de verhalen ongeveer wel gelezen. En las over de NAET behandeling. Ben zo in contact gekomen met Christine Breidenbach van Praktijken centrum Jasperse in Vlissingen. Heb daar nog geen moment spijt van gehad. Ben er vorig jaar begonnen op 21 december 2005 en nu, 9 februari 2006 al 9 maal geweest en het gaat al stukken beter met me. Wat zeg ik: het gaat goed met me. Minder last van de buik en pijn.

Was allergie's voor alles wat ik moest eten. De gewone dagelijkse kost was voor mij te veel van het goede. Er zaten ook emotionele dingen die mij ziek maakten. Want alles heeft bijwerkingen op je lichaam. De emmertjes zoals Christine ze noemt "zaten volledig vol". En dat is dus ook niet zo best. Maar beetje bij beetje zijn de emmertjes aan het leeg raken, en voel zeker dat verschil en dat vooral lichamelijk en geestelijk.

Ik ben haar nu al heel erg dankbaar dat ze dit al voor elkaar gebracht heeft. Heb altijd maar gedacht om dan toch maar te moeten leven met pijn en de ongemakken van mijn darmen. Maar gelukkig is dit nu niet zo. Sta nu al heel wat beter in mijn schoenen, en voel me goed. Dankzij Christine en haar behandelingen. Heb nu veel geleerd op die korte tijd. Ik schrijf nu elke dag op wat ik eet en hoe ik me voel. En dat helpt ook goed vindt ik zelf. Er zijn natuurlijk bepaalde stoffen waar op mijn darmen nog verkeerd reageren, maar aan de hand van mijn “voedingslijst” kan ik zien waarvan en waarop mijn lichaam reageert.

Dus mensen je ziet wel: NAET helpt echt. Ondervindt het nu zelf ook. Ben echt blij dat het bestaat. En raad het iedereen die met klachten loopt en ten einde raad is: PROBEER HET MAAR EENS. Sticht vrede in en met jezelf.

Groeten Johnny

Allergie-weg.nl: acupunctuur en homeopathie zijn prima geneeswijzen. Ze vormen samen met andere geneeswijzen de wortels van NAET. Acupuncturisten en homeopaten die zijn gaan werken met NAET zijn laaiend enthousiast vanwege de enorme toename van hun behandelresultaten dankzij NAET. De NAET-aanpak heeft voor hen een enorme toegevoegde waarde. NAET-behandelingen zijn t.o.v. gewone acupunctuur en homeopathie bijzonder effectief en er is veel minder sprake van terugval.

gesprekje-tr   Als u Johnny iets wilt vragen via email, klik dan hier!