-

Sammy 11: hooikoorts, verstopte neus en brandende ogen

Sammy had last van hooikoorts. Zo zag hij er voorheen uit met rode branderige geirriteerde ogen. Dankzij NAET is Sammy verlost van zijn hooikoorts en bovendien is hij een veel rustigere en lievere jongen geworden omdat hij nu beter slaapt.

 

Symptomen : hooikoorts: altijd verkouden, geirriteerde jeukende rode ogen, pijn en brandend gevoel, onrustig slapen, loopneus, verstopte neus
Behandeld op : o.a. huisstofmijt en pollen
Therapeut : Ron Veldhuys, Praktijk Free-allergy te Zaandam
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: pilletjes tegen hooikoorts Aantal behandelingen: 6


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn ervaring met NAET

Mijn zoon Sammy van 11 jaar was altijd en eeuwig verkouden althans zo leek het. De huisarts heeft een allergietest afgenomen en gooide het op hooikoorts, maar pilletjes hielpen niet echt. Met kinderen vergeet je de pilletjes ook gauw, dus als het wat beter lijkt te gaan, zei hij: "het hoeft niet meer hoor mam !!" (Hij had dus echt een broertje dood aan die dingen).

Toen begon een vriend met zijn een cursus om allergieen te bestrijden namelijk NAET. Het kwam interessant op ons over maar nuchter als ik ben hoorde en keek ik het eerst even aan. Hij had in het begin natuurlijk proefpersonen nodig dus stemde ik er mee in (en mijn zoon Sammy natuurlijk ook) om hem een aantal keren te laten behandelen.

De eerste behandeling vond plaats ongeveer een jaar geleden even voor de zomer van 2006. Na de eerste behandeling (die onze Sammy maar hoogst interessant vond) was er voor mij nog weinig veranderd. Maar na een weekje en een 2e behandeling, veranderde er toch wel iets hij werd wat rustiger in zijn velletje (Sammy is een aanwezig ventje).

Wel had hij het wat last om zich aan het 24 uurs dieet te houden wat bij de behandelingen hoorde maar als we er dan weer bij vertelden dat het maar voor "een dag en een nacht" was vond hij het ook wel weer een uitdaging om dat vol te houden, zo ging hij voor ongeveer 6 behandelingen trouw naar zijn alternatieve genezer .

De dichte neus en het snurken s'nachts waar hij veel hinder van had waren nog niet weg maar er begonnen wel wat dingetjes te veranderen. Eerst werd hij rustiger na de 4e behandeling merkte ik ook s' nachts dat hij rustig lag te slapen, geen gesnurk en geen gedraai meer (waardoor hij s'morgens uitgerust zijn bed uit kwam) en dus Sam veel liever werd voor zijn omgeving omdat hij gewoon uitgerust was. Dat was voor mij toch wel heel bijzonder. Ik had er immers een hard hoofd in dat onze vriend hem even van zijn problemen af zou kunnen helpen met de energiebuisjes waarmee gewerkt wordt.

Nu, een jaar later, heeft Sammy geen last meer als het mooi weer is van pollen en grassoorten, we wonen aan een weiland en dat is dus voor ons allemaal een opluchting. Voor Sammy omdat hij zich goed voelt en voor ons omdat hij een rustiger ventje is geworden.

RON, hartstikke bedankt en ga zo door !!!

P.s. Sammy is dus nu ( april 2007) ongeveer een jaar hooikoortsvrij! We willen Sammy ook nog laten behandelen voor/tegen honden haren dan kan hij weer met zijn beestjes kroelen zonder een loopneus.

Groetjes van een dik tevreden patiënt.

Mirjam en Sammy Schaap,
Zaandam

gesprekje-tr   Als u Sammy's moeder Mirjam Schaap iets wilt vragen via email, klik dan hier!