-

2 apothekers adviseren NAET tegen netelroos als Tavegyl, Prednison en Cortison niet helpen

netelroosTavegyl, Prednison, cortison-zalven, geen van deze medicijnen hielp afdoende tegen netelroos. Twee apothekers vonden dat Hanneke teveel medicijnen gebruikte en verwezen haar naar NAET.

Lees meer...

Voedselintolerantie leidde bij Corry tot enorme vermoeidheid

Het begon met prikkelingen en koude en warme handen. Later werd Corry ook nog eens hondsvermoeid van de voedselintoleranties. 

Lees meer...

Dyslectie behandeling is succes, Melissa leest nu moeiteloos

Dyslectisch meisje leest boekMelissa huilde uit frustratie als ze moest lezen. Ze bleek ernstig dyslectisch te zijn. 1,5 jaar lang, 4x in de week kreeg Melissa extra lezen en spelling bij het Dyslectisch Centrum Twente. Lezen is nog steeds geen hobby van Melissa, maar ze leest in elk geval zonder problemen.

Lees meer...

Asmatische bronchitis en hooikoorts verholpen in 5 allergiebehandelingen

Asmatische bronchitis en hooikoorts verholpen in 5 allergiebehandelingen. Karin kan weer rustig ademhalen. Vitamine C , suikers, hormonen, noten 2 en huisstof bleken de oorzaak te zijn.

Lees meer...

Behandeling PDS Prikkelbare darm syndroom succesvol

pds-prikkelbare-darm-syndroomBehandeling PDS Prikkelbare darm syndroom met NAET blijkt effectief te zijn. Ondanks dat de huisarts zei: er is niets aan te doen, leer maar leven met de buikpijn, zocht Valeska verder en vond ze een oplossing.

Lees meer...

Kat met haaruitval blijkt allergisch voor graan rundvlees en kattenbakvulling

kat-haaruitval

Karins kat had haaruitval. Acupuncturiste Naomi Welkens in Tilburg testte de kat en constateerde allergieën voor graan, rundvlees en kattenbakvulling. Na behandeling herstelde de vacht zich weer.

Lees meer...

Genezen: hooikoorts, opgezwollen rode ogen, opgezwollen keel bij fruit en tintelende lippen

rode-opgezwollen-ogenDesirée had last van hooikoorts, opgezwollen rode ogen, opgezwollen keel bij fruit, tintelende lippen en vermoeidheid. 5 behandelingen!

Lees meer...

Leerallergie, zweetvoeten, jeuk en huiduitslag verleden tijd

Jeruzalem NikesLederen schoenen leidden bij Conny tot leerallergie met pukkels op haar voeten en zweetvoeten. Dankzij NAET kan ze nu weer dragen wat ze wil.

Lees meer...

Babyeczeem door eiwitallergie, foto's voor en na behandeling

babyeczeem-NAETBabyeczeem voor en na NAET-behandeling. Baby Bente had pijn en jeuk, was erg onrustig en sliep slecht door het eczeem. Daarbij was ze ook nog benauwd en kortademig. Na 9 NAET-behandelingen is het eczeem en de benauwdheid weg.

Lees meer...

Patiënte zoekt ookzaak van allergieën in eigen psyche

psychosomatiekLian wil niet alleen van haar allergie af, maar wil ook weten waarom ze allergisch is geworden. Iemand die wroet in de eigen psychosomatiek. Respect!!!

Lees meer...

Kapster op kappersopleiding bevrijd van kapperseczeem

kapperseczeemBegin je net met je kappersopleiding, krijg je meteen kapperseczeem. Gelukkig wist Lize van het bestaan van NAET.

Lees meer...

Zegt de ene moeder tegen de andere: ik kan je dochter wel van die allergieën af helpen

schoolpleinJe kind heeft last van astma, eczeem en voedselallergieën, het reguliere medische circuit is uitgedokterd en de moeder van een klasgenootje beweert... daar kan ik wel wat mee! De zweefmolen lonkt, wat doe je?

Lees meer...

Kapster allergisch voor kappersproducten

kapster allergisch voor kappersproductenNadia had leren leven met haar allergieën. Homeopatie had ze al geprobeerd, nu maar eens geprobeerd met Espavo.

Lees meer...

Angio Oedeem, hooikoorts en hoofdpijn opgelost

angio oedeemHooikoorts was al gewoon voor Hilde. Maar toen ze er angio-oedeem bij kreeg (dikke lip) en de dokters haar niet meer konden helpen, vond ze Karin Terwey in Almere.

Lees meer...

Na Pfeiffer en HPU opgeknapt met NAET

Pfeifer virus bloedbeeldAnkie kreeg tijdens haar herstel van Pfeiffer te maken met terugval. Ze had zich niet rustig genoeg gehouden. Na enkele NAET-behandelingen heeft ze haar energie weer terug.

Lees meer...

Orthomoleculair therapeut beschrijft ervaring met NAET en melkallergie

orthomoleculaire geneeskundeAls gevolg van melkallergie kreeg orthomoleculair therapeute Ankie Scheffer last van een grieperig gevoel als ze ook maar de minste hoeveelheid melk binnenkreeg. Inmiddels is ze zelf NAET-therapeute.

Lees meer...

Babyeczeem door hypoallergene wasverzachter

babyeczeem-na-NAET-behandeling4Babyeczeem, ei en nota bene hypoallergene wasverzachter bleken twee grote boosdoeners te zijn.

Lees meer...

Vitamine B12-gebrek, allergiebehandeling brengt verbetering

Vitamine-B12-injectiesVitamine B12-gebrek: elke dag wakker worden met het gevoel dat er een trein over je heen is gereden. Vitamine B12-injecties werkten prima, maar het vervelende gevoel in de ochtend bleef. Ik bleek meer dan 30 allergieën te hebben. Nu voel ik me beter dan ooit.

Lees meer...

Bloedtest bewijst: Coeliaki genezen in 8 allergiebehandelingen

coeliaki-vrijBij Shannon (13 jaar) en bij haar vader Adriaan werd middels bloedonderzoek en een darmbiopsie coeliaki gediagnosticeerd. Na 8, respectievelijk 18 NAET-allergiebehandelingen waren zij allergievrij. En dat is inmiddels 7 jaar geleden!!!

Lees meer...

Mijn hooikoorts is weg... een allergie-wonder

LevocetirizineHooikoorts, via bloed prikken (allergietest) ontdekte Karin wat ze eigenlijk al wist. Ze was allergisch voor boompollen, graspollen en huisstofmijt. Hooikoortsmedicijn Levocetirizine 2HCI Actavis 5mg hielp maar even. 4 NAET-allergiebehandelingen hadden meer effect.

Lees meer...

Hooikoorts weg bij aanvang hooikoortsseizoen

pollen-hooikoortsVermoeid door hooikoorts. Medicijnen hielpen niet. Ondanks haar scepsis volgde nuchtere Ellen de tip op om NAET te proberen. Achteraf blijkt dit één van haar beste beslissingen ooit te zijn geweest. Na de winter kwamen de pollen, maar geen hooikoorts.

Lees meer...

Chemokuur en tegen bijwerkingen van Tamoxifen verzacht

borstkankerNa de eerste chemokuur zocht Janine op “chemo en acupunctuur” en vond zo acupuncturiste Gineke van Dam. Dankzij de behandelingen kon Janine de chemokuren beter aan en herstelde ze sneller.

Lees meer...

Olijf allergie opgelost, hoofdpijn en overgeven weg

olijfallergieKim was allergisch voor olijven. Er hoefde ergens maar een spoor van olijfolie in te zitten en Kim kreeg last van buikpijn, overgeven en hoofdpijn. Maar goed dat ze nu is verlost van deze allergie, want ze gaat dit jaar op vakantie naar Italie.

Lees meer...

Tycho drinkt weer melk en heeft geen hooikoorts meer

Tycho kan nu zonder problemen melk en ei nuttigen en in de zomer heeft hij geen hooikoortsklachten meer!

Lees meer...

Marco's buikpijn, Karin Terwey over

opgezette-buik

Marco had al geruime tijd last van een opgezette buik en de buikpijn kon soms de hele avond aanhouden. Met acupunctuur was hij al bekend, deze keer probeerde hij het met het meer 'zweverige' NAET.

Lees meer...

Huiduitslag Thijs verdween als sneeuw voor de zon

Huiduitslag-voor-na-behandelingFoto's laten zien hoe Thijs huiduitslag verdween als sneeuw voor de zon dankzij NAET-allergiebehandeling. Thijs bleek veel meer allergieën te hebben dan hij dacht.

 

Lees meer...

Behandeling van eczeem geslaagd, José 3 nu vrij van eczeem

ziek-kindEczeem had ze en veel jeuk. Door de eczeem en door verlatingsangst kon José, 3 jaar, slecht slapen, had weinig zelfvertrouwen en haar ontlasting was ook niet zoals het hoort, dus haar darmen werkten ook niet optimaal. José moeder is blij dat ze hebben doorgezet.

Lees meer...

Buikkrampjes huilbaby Wout behandeld. Wout kan weer slapen.

huilbabyBaby Wout had buikkrampjes. Therapeute Riet Kool wist via de behandelmethode NAET voor allergietesten en allergiebehandeling de oorzaak te vinden en weg te nemen: Eiwitten!

Lees meer...

Hooikoortsklachten, ontstekingen en vermoeidheid behandeld

Hooikoortsklachten, de huisarts kon er weinig tegen beginnen. Via internet kwam Lia terecht bij PraktijkApeldoorn. Sceptisch, maar met de rug tegen de muur begon ze met NAET.

Lees meer...

Shenmen, Jeanine Hofs: 23 Hooikoorts ervaringsverhalen na behandeling

Jeanine Hofs, Shenmen.nl: Hooikoorts ervaringsverhalen na behandeling

Lees hier de ervaringsverhalen van andere mensen die behandeld zijn in kliniek "Shenmen" in Eindhoven.

Lees meer...