-

Interviews met allergietherapeuten

Therapeuten die dagelijks werken met NAET en aanverwante behandeltechnieken, weten precies wat de mogelijkheden en beperkingen zijn van een methode. Lees hun ervaringen!

Santé Juli 2006: Dit is het alternatief, zonneallergie

Sante-jolande-bakker-dermatologe-Jacqueline-VinkIedere maand geven twee deskundigen - de één 'regulier', de ander 'alternatief' - in Santé hun visie op een medische klacht of aandoening. Deze maand: dermatoloog Jacqueline Vink en NAET-therapeut Jolande Bakker over zonneallergie.

 

Lees meer...

Interview met NAET-therapeute Yolande van Rosmalen

Yolande-van-RosmalenOnder andere NAET, JMT en EFT- therapeut.

Lees meer...

Marie Louise Rijs, de ene ontdekking leidt weer tot de andere.

Marie-Louise-RijsNAET-therapeute Marie Louise Rijs verteld over haar ervaringen met de Allergie-Eliminatiemethode NAET.

Lees meer...

Interview met NAET-therapeute Juliette jansen-La Brijn

Kinesiologie biedt heel veel mogelijkheden om mensen daadwerkelijk te helpen. Ik vind de kinesiologische methode een effectieve, snelle en zuivere methode om de oorzaak achter een probleem op te zoeken en te behandelen.

Lees meer...

Jessica van Santen, vrouw met een missie

Jessica-van-Santen-NAET-JMT-therapieAls ik met NAET van mijn kattenallergie afkom, maak ik er mijn werk van. En zo werd Jessica van Santen NAET-therapeute. Interview met NAET-therapeute Jessica van Santen.

Lees meer...

Ingrid van Niekerk, TOPKI top-kinesiologe, op ontdekkingsreis in alternatieve geneeswijzen

Ingrid-van-NiekerkKinesiologe Ingrid van Niekerk verteld over haar ervaringen met de behandeltechniek NAET. Interview met NAET-therapeute Ingrid van Niekerk.

Lees meer...