-

Virussen / parasieten / schimmels / bacterieën en andere pathogenen, diagnose en behandeling

Alle ervaringsverhalen waarin pathogenen (ziekteverwekkende organismen als bacteriën, virussen, schimmels, parasieten enz.) een beduidende rol speelden, staan hieronder bij elkaar. 
In veel gevallen beseften de patiënten niet zelf dàt of in hoeverre het pathogeen een rol speelde. Overigens hoeft het pathogeen niet altijd fysiek in het lichaam aanwezig te zijn. Als het pathogeen al lang is verdwenen, kunnen sommige effecten nog steeds aanwezig zijn. In de homeopathie gebruikt men hiervoor het woord 'miasma'.

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pfeifer virus bloedbeeldAnkie kreeg tijdens haar herstel van Pfeiffer te maken met terugval. Ze had zich niet rustig genoeg gehouden. Na enkele NAET-behandelingen heeft ze haar energie weer terug.

Lees meer

ziekIk liep al ruim een jaar met een allergie voor katten, gras-, boom- en andere pollen. Ik heb het ene medicijn na het andere geprobeerd, maar het leek steeds erger te worden. Ook was ik constant moe en had ik vaak last van voorhoofdsholte-, bijholte en kaakontstekingen. Nu ben ik ben van mijn klachten af en daar ben ik blij mee.

Lees meer

Koortslip, haar dermatoloog kon weinig doen. Daarnaast had deze dame last van eczeem, zonne-allergie, hooikoorts en darmklachten. Je bent 27 en je voelt algehele malaise zonder vooruitzicht op verbetering. Wat nu? Uiteindelijk bleken allergieën de oorzaak te zijn van dit alles.

Lees meer

Dientamoeba-fragilis-darm-infectie-parasiet-sDarmparasiet diëntamoebe fragilis bleek resistent tegen antibiotica, maar niet tegen NAET-behandeling. 3 jaar oud kind moest er maar leren leven met buikpijn, obstipatie ondanks overdosis laxeermiddelen).

Lees meer

blaasjeseczeem-pompholyx-blaasjes-blaren-handen-voetenBlaasjeseczeem (pompholyx): vreselijk jeukende blaasjes onder de voeten door leerallergie, het werd Annouska teveel. Ze had al zoveel allergieën!

Lees meer

Zoon had overreactie, hoge koorts, op inenting DKTP. Moeder had hooikoorts en kan nu weer genieten van de zomer.

Lees meer

LeverJose had last van vermoeidheid, jeuk, misselijkheid, geen eetlust, weerzin tegen eten. Een virusinfectie van de lever bleek de oorzaak te zijn. Enige oplossing: gezond eten. NAET droeg ook een steentje bij!

Lees meer

tandartsNa 25 jaar eindelijk bevrijd van chronische tandvleesontstekingen. Zeker 2 keer per jaar kreeg ik een fikse ontsteking. Penicilinekuren, flapoperatie (tandvlees opensnijden, terugklappen, schoonmaken en weer hechten) en 4 keer per jaar laten schoonmaken door mondhygieniste, het hielp allemaal niets. Diverse tanden en kiezen moest ik laten trekken.

Lees meer

handschoenenKoude-allergie, François kreeg griep-verschijnselen van de kou. Het is winter, buiten ligt een dik pak sneeuw, maar binnen brandt de kachel. Rillend van de kou, met dikke handschoenen en winterjas aan, zat hij er bij. Weer buiten heb ik hem behandeld tegen kou. Handig: de kou waartegen ik hem wilde behandelen was volop aanwezig. Hij is één dag binnen gebleven, daarna kon hij weer naar buiten en sindsdien, voelt hij zich prima als het koud is.

Lees meer

Jeannette had veel last van stijve en opgezette handen en vingers. Na enkele behandelingen met acupunctuur, fysiotherapie en NAET tegen streptokokken B is de pijn weg.

Lees meer

NAET Kliniek India, Zuster Naina met kindZuster Naina is een NAET therapeut in Bangalore en heeft geweldige resultaten bereikt met de NAET behandeling van ADD, ADHD, autisme en HIV positieve kinderen.

Lees meer

NAET Kliniek India, Zuster Naina met kindZuster Naina is een NAET therapeut in Bangalore en heeft geweldige resultaten bereikt met de NAET behandeling van ADD, ADHD, autisme en HIV positieve kinderen.

Dr. med. Zuster Naina is een arts, psycholoog en hoofd van de SND Orde in Bangalore, India. Sinds 2003 werkt ze met veel plezier en succes met de NAET methode. Naast haar successen op het gebied van de behandeling van autistische kinderen, heeft ze ook met succes HIV positieve wees-kinderen behandeld met NAET. Het overgrote deel van deze kinderen is inmiddels volgens bloedtesten HIV negatief, in goede gezondheid en geadopteerd. De Orde heeft inmiddels een gebouw gekocht waarin een NAET Centrum wordt gevestigd.

Lees meer

BNN-Je-zal-het-maar-hebben ‘Je Zal Het Maar Hebben’ (JZHMH) is een sympathiek televisieprogramma van jongerenomroep BNN. In het programma vertellen jonge mensen openhartig over hun ziekte of aandoening. En bovenal laten ze zien dat ze zich niet uit het veld laten slaan. Vanaf september 2010 starten de opnamen voor een nieuwe reeks afleveringen, alweer voor het 10e seizoen! Daarom zijn wij, de redactie van JZHMH, op zoek naar jongeren met een allergie die de moed hebben om ons een inkijkje te geven in hun leven.

Lees meer

Marlies had vaak last van vermoeidheid, stress/spanningen en faalangst en had menstruatiepijn, buikpijn, spastische darm, candida, allergieën. LEES MEER...

Ik was zo ongeveer allergisch voor alles wat groeit en bloeit, en voeding was een drama. Bijna alles ging fout.

Lees meer

Martine krabte zich tot bloedens toe vanwege jeuk in de schaamstreek. Overgevoeligheid voor de mirena spiraal en de naweeën van een veel te vroege sexuele ervaring bleken de oorzaak te zijn.

Lees meer

Corine's is na vele jaren verlost van irritatie aan de ogen door hooikoorts. Vaccinaties uit het verleden en frustraties in haar werk bleken haar gezondheid ook nog te beïnvloeden.

Lees meer

ziek-voelenMarieke  21, Verloskunde-student kreeg de diagnose ziekte van Pfeiffer. Ze werd  erg moe en had hevige buikpijn. De klieren in haar nek zwollen zo erg op, dat ze amper nog kon slikken. Omdat Pfeiffer een virusinfectie is, was er geen medicatie mogelijk. De enige manier die de artsen zagen om van deze slopende ziekte af te komen was 'uitzieken'!

Lees meer

Kor had last van veel allergieën die bij haar bovenop haar COPD en PPS zorgden voor extra benauwdheid en moeheid, huiduitslag (soort schimmel-eczeem), maagpijn, misselijkheid en opboeren veroorzaakten. Kor heeft nu geen maagpijn meer, is niet meer misselijk en hoeft niet meer te boeren.

Lees meer

De ziekte van Pfeiffer vormde bij Helmie het begin van coeliaki, chronische vermoeidheid, hoge bloeddruk en bloedarmoede. Helmie stopte als verpleegkundige, maar gaf de moed niet op en probeerde NAET. Nu eet Helmi weer alles voelt zich energiek, is zelfs in gewicht toegenomen heeft en prima hb-waarde.

Lees meer