-

Luchtwegproblemen, KNO: Keel, Neus en Oor, allergietest en allergiebehandeling

Alle ervaringsverhalen waarin luchtwegproblemen een beduidende rol speelden, staan hieronder op een rijtje bij elkaar.

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met de nodige scepsis tegen de behandelmethode NAET probeerde Jeroen toch om via deze weg van zijn allergieën af te komen. Hij had snel succes.

Lees meer

Lies in één behandeling verlost van hooikoorts, tranende ogen, jeuk, eczeem.

Lees meer

hooikoorts-4Marcel HAD last van hooikoorts: niezen, jeukende lippen en tranende ogen bij contact met paarden, honden, cavia's en poezen, gras, stro en stof.

Lees meer

gehoorapparaatMerlijn 9 jaar: hoe zijn trommelvlies is genezen, vraag ik nog even voor u na, maar zijn hooikoorts, oor- en oogontstekingen en eczeem zijn zonder medicijnen genezen.

Lees meer

psychosomatiekLian wil niet alleen van haar allergie af, maar wil ook weten waarom ze allergisch is geworden. Iemand die wroet in de eigen psychosomatiek. Respect!!!

Lees meer

schoolpleinJe kind heeft last van astma, eczeem en voedselallergieën, het reguliere medische circuit is uitgedokterd en de moeder van een klasgenootje beweert... daar kan ik wel wat mee! De zweefmolen lonkt, wat doe je?

Lees meer

angio oedeemHooikoorts was al gewoon voor Hilde. Maar toen ze er angio-oedeem bij kreeg (dikke lip) en de dokters haar niet meer konden helpen, vond ze Karin Terwey in Almere.

Lees meer

Diane-35-BayerNa het stoppen van de Diane pil, kreeg ik allemaal vreemde klachten: Overgevoeligheden voor veel voedingsmiddelen, hooikoorts, huisstofmijt, ;ziekte van Raynaud, Urticaria, opgeblazen maag/buik, benauwd, hooikoorts, licht gevoel in het voorhoofd (wattig), neerslachtig (huilbuien), angst (met paniekaanvallen)

Lees meer

restaurantOndanks medicijnen, artsen, specialisten en een resistentiekuur werden Paulines allergieproblemen alleen maar erger. Ze kon niet meer buiten komen vanwege de hooikoorts en had kon niet naar een restaurant vanwege chronisch spastische darm. Ze vond NAET in oktober 2012 en nu kan ze pollen verdragen en weer volop naar buiten gaan.

Lees meer

LevocetirizineHooikoorts, via bloed prikken (allergietest) ontdekte Karin wat ze eigenlijk al wist. Ze was allergisch voor boompollen, graspollen en huisstofmijt. Hooikoortsmedicijn Levocetirizine 2HCI Actavis 5mg hielp maar even. 4 NAET-allergiebehandelingen hadden meer effect.

Lees meer

pollen-hooikoortsVermoeid door hooikoorts. Medicijnen hielpen niet. Ondanks haar scepsis volgde nuchtere Ellen de tip op om NAET te proberen. Achteraf blijkt dit één van haar beste beslissingen ooit te zijn geweest. Na de winter kwamen de pollen, maar geen hooikoorts.

Lees meer

Tycho kan nu zonder problemen melk en ei nuttigen en in de zomer heeft hij geen hooikoortsklachten meer!

Lees meer

Hooikoortsklachten, de huisarts kon er weinig tegen beginnen. Via internet kwam Lia terecht bij PraktijkApeldoorn. Sceptisch, maar met de rug tegen de muur begon ze met NAET.

Lees meer

Jeanine Hofs, Shenmen.nl: Hooikoorts ervaringsverhalen na behandeling

Lees hier de ervaringsverhalen van andere mensen die behandeld zijn in kliniek "Shenmen" in Eindhoven.

Lees meer

galbulten-urticariaGalbulten, Maarten werd 's nachts gillend wakker van de jeuk en de pijn. Dermatologen schreven antihistamine en corticosteroïden voor. Maartens moeder ontdekte zelf waarvoor Maarten allergisch was, maar de dermatoloog deed niets met deze informatie. Na slechts 9 NAET-behandelingen gat het veel beter met Maarten en is de Xyzal overbodig.

 

Lees meer

schimmel-muurZodra de 'R' in de maand kwam, werd Marian gek van het hoesten. Via de NAET-allergietest werden de juiste oorzaken gevonden: schimmels en melk. Na 1 behandeling is het hoesten gestopt.

Lees meer

fruitFruitallergie kreeg Betsie na haar hersenletsel. Ze kreeg jeuk waardoor ze niet meer kon slapen. De allergie-medicijnen botsten met medicatie voor hersenletsel. Betsie voelde zich slecht, maar wonder boven wonder kwam ik in contact met Peter Vergroesen.

Lees meer

geurallergieConstans had veel last van geurallergie. Parfum en verflucht kon ze niet verdragen. Daarnaast kreeg ze last van stijve spieren en hoofdpijn als gevolg van fietsen in vochtige omgeving. Ze werd er chagrijnig van.

Lees meer

ziekIk liep al ruim een jaar met een allergie voor katten, gras-, boom- en andere pollen. Ik heb het ene medicijn na het andere geprobeerd, maar het leek steeds erger te worden. Ook was ik constant moe en had ik vaak last van voorhoofdsholte-, bijholte en kaakontstekingen. Nu ben ik ben van mijn klachten af en daar ben ik blij mee.

Lees meer

chocolade-etenZelfs de kinderarts van het St. Antoniusziekenhuis wist niet waarom baby Roan veel slijm in zijn longen kreeg. Mesologie bracht aan het licht dat Roan allergisch was voor melk, chocolade (cacoa) en pinda’s. Melk veroorzaakte veel slijm waardoor hij moest blijven puffen en van chocolade krapte hij zich helemaal kapot.

 

 

Lees meer