-

Eczeem, allergietest en allergiebehandeling

Alle ervaringsverhalen waarin eczeem een beduidende rol speelde, staan hieronder bij elkaar. Nog meer 'jeuk'-verhalen vindt u hier: overige huidaandoeningen.

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

schaaldier

Heleen reageerde op histamine. Dus dan kun je geen garnelen of andere schaaldieren meer eten en gebruik je middeltjes als antihistamine en oestrogeengel. Nu eet ze weer garnalen. Medicijnen zijn daarbij overbodig en haar huid blijft gaaf.

Lees meer

Jeruzalem NikesLederen schoenen leidden bij Conny tot leerallergie met pukkels op haar voeten en zweetvoeten. Dankzij NAET kan ze nu weer dragen wat ze wil.

Lees meer

babyeczeem-NAETBabyeczeem voor en na NAET-behandeling. Baby Bente had pijn en jeuk, was erg onrustig en sliep slecht door het eczeem. Daarbij was ze ook nog benauwd en kortademig. Na 9 NAET-behandelingen is het eczeem en de benauwdheid weg.

Lees meer

kapperseczeemBegin je net met je kappersopleiding, krijg je meteen kapperseczeem. Gelukkig wist Lize van het bestaan van NAET.

Lees meer

schoolpleinJe kind heeft last van astma, eczeem en voedselallergieën, het reguliere medische circuit is uitgedokterd en de moeder van een klasgenootje beweert... daar kan ik wel wat mee! De zweefmolen lonkt, wat doe je?

Lees meer

babyeczeem-na-NAET-behandeling4Babyeczeem, ei en nota bene hypoallergene wasverzachter bleken twee grote boosdoeners te zijn.

Lees meer

ziek-kindEczeem had ze en veel jeuk. Door de eczeem en door verlatingsangst kon José, 3 jaar, slecht slapen, had weinig zelfvertrouwen en haar ontlasting was ook niet zoals het hoort, dus haar darmen werkten ook niet optimaal. José moeder is blij dat ze hebben doorgezet.

Lees meer

fruitFruitallergie kreeg Betsie na haar hersenletsel. Ze kreeg jeuk waardoor ze niet meer kon slapen. De allergie-medicijnen botsten met medicatie voor hersenletsel. Betsie voelde zich slecht, maar wonder boven wonder kwam ik in contact met Peter Vergroesen.

Lees meer

chocolade-etenZelfs de kinderarts van het St. Antoniusziekenhuis wist niet waarom baby Roan veel slijm in zijn longen kreeg. Mesologie bracht aan het licht dat Roan allergisch was voor melk, chocolade (cacoa) en pinda’s. Melk veroorzaakte veel slijm waardoor hij moest blijven puffen en van chocolade krapte hij zich helemaal kapot.

 

 

Lees meer

Contacteczeem, Theresa wilde geen medicijnen als Dermovate (clobetasol) gebruiken en zocht naar een oplossing in het alternatieve geneeswijzen. Het werd NAET.

Lees meer

Eczeem-allergiebehandeling-3Eczeem met droge huid en kloofjes. Hydrocortisone zalf werkte niet echt en teerzalf werkte averrechts. Op de foto ziet u het resultaat van NAET-allergiebehandeling.

Lees meer

man-paardWim kreeg allergische reacties in de vorm van huiduitslag op gezicht en lippen na het eten van bepaalde groenten, noten en fruit. Als hij paarden aanraakte, moest hij niezen en kreeg hij huiduitslag op mijn handen. In het voor en najaar had hij ook veel last van hooikoorts.

Lees meer

voedseladditievenVoedseladditieven, kleurstoffen en E-nummers!? "Nee, daar komt die uitslag in uw gezicht niet van", zei het ziekenhuis. Ueh, wel dus!

Lees meer

galbultenMarjan had al 25 jaar last van galbulten. Allergie onderzoek, medicijnen en zalfjes hielpen niets. NAET hielp meteen.

Lees meer

Berto Meppel, geboren in 1954: ik verdroeg geen normale babyvoeding en kreeg een grote groeiachterstand. Veel voedingsproducten kom ik niet verdragen, met als gevolg heftige diarree. Sinaasappels, rabarber, bessen en zoetigheid enz. waren voor mij taboe. Spastische dikke darm' dacht de dokter. Leef er maar mee. Op latere leeftijd ontwikkelde zich eczeem.

Lees meer

Jonge meid bevrijd van eczeem. Hormoonzalf mocht niet baten. Homeopathie deed veel goed. NAET deed de rest.

Lees meer

voedselSpierpijn en buikpijn had Gerry al van kinds af aan. Huisarts, reumatoloog, internist, huidarts en allergoloog zeiden: “We kunnen niets voor u doen.” Eczeem op het hoofd en misselijkheid kwamen er bij. Boosheid.

Lees meer

formalineFormaline-allergie leidde bij Rinie tot eczeem rondom de ogen en achter de oren. NAET en Quantum Allergy maakten dat ze haar baan op de endoscopie afdeling kon behouden.

Lees meer

pindarotsjesAls baby kreeg Luz last van babyeczeem. Chocolade en olijfolie en pinda bleken belangrijke oorzaken te zijn.

Lees meer

hocus-pocusEen gevoelige  huid: vaak rood, jeukerig, verdikt en schilferig. Onze dochter had dit als baby al. Ze bleek overgevoelig te zijn voor water. Baden, douchen en zwembad, daar moest onze dochter niets van hebben. NAET was voor ons Hocus Pocus, maar wel Hocus Pocus die werkt!

Lees meer