-

Hooikoorts allergietest en allergiebehandeling

Alle ervaringsverhalen die hieronder staan, staan ook in de categorie Luchtwegproblemen (KNO), en op de pagina waar alle ervaringsverhalen bij elkaar staan. Maar als u specifiek een oplossing zoekt voor hooikoorts: hier staan alle hooikoorts-ervaringsverhalen voor u op een rijtje.

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met de nodige scepsis tegen de behandelmethode NAET probeerde Jeroen toch om via deze weg van zijn allergieën af te komen. Hij had snel succes.

Lees meer

Lies in één behandeling verlost van hooikoorts, tranende ogen, jeuk, eczeem.

Lees meer

hooikoorts-4Marcel HAD last van hooikoorts: niezen, jeukende lippen en tranende ogen bij contact met paarden, honden, cavia's en poezen, gras, stro en stof.

Lees meer

gehoorapparaatMerlijn 9 jaar: hoe zijn trommelvlies is genezen, vraag ik nog even voor u na, maar zijn hooikoorts, oor- en oogontstekingen en eczeem zijn zonder medicijnen genezen.

Lees meer

psychosomatiekLian wil niet alleen van haar allergie af, maar wil ook weten waarom ze allergisch is geworden. Iemand die wroet in de eigen psychosomatiek. Respect!!!

Lees meer

angio oedeemHooikoorts was al gewoon voor Hilde. Maar toen ze er angio-oedeem bij kreeg (dikke lip) en de dokters haar niet meer konden helpen, vond ze Karin Terwey in Almere.

Lees meer

restaurantOndanks medicijnen, artsen, specialisten en een resistentiekuur werden Paulines allergieproblemen alleen maar erger. Ze kon niet meer buiten komen vanwege de hooikoorts en had kon niet naar een restaurant vanwege chronisch spastische darm. Ze vond NAET in oktober 2012 en nu kan ze pollen verdragen en weer volop naar buiten gaan.

Lees meer

LevocetirizineHooikoorts, via bloed prikken (allergietest) ontdekte Karin wat ze eigenlijk al wist. Ze was allergisch voor boompollen, graspollen en huisstofmijt. Hooikoortsmedicijn Levocetirizine 2HCI Actavis 5mg hielp maar even. 4 NAET-allergiebehandelingen hadden meer effect.

Lees meer

pollen-hooikoortsVermoeid door hooikoorts. Medicijnen hielpen niet. Ondanks haar scepsis volgde nuchtere Ellen de tip op om NAET te proberen. Achteraf blijkt dit één van haar beste beslissingen ooit te zijn geweest. Na de winter kwamen de pollen, maar geen hooikoorts.

Lees meer

Tycho kan nu zonder problemen melk en ei nuttigen en in de zomer heeft hij geen hooikoortsklachten meer!

Lees meer

Hooikoortsklachten, de huisarts kon er weinig tegen beginnen. Via internet kwam Lia terecht bij PraktijkApeldoorn. Sceptisch, maar met de rug tegen de muur begon ze met NAET.

Lees meer

Jeanine Hofs, Shenmen.nl: Hooikoorts ervaringsverhalen na behandeling

Lees hier de ervaringsverhalen van andere mensen die behandeld zijn in kliniek "Shenmen" in Eindhoven.

Lees meer

fruitFruitallergie kreeg Betsie na haar hersenletsel. Ze kreeg jeuk waardoor ze niet meer kon slapen. De allergie-medicijnen botsten met medicatie voor hersenletsel. Betsie voelde zich slecht, maar wonder boven wonder kwam ik in contact met Peter Vergroesen.

Lees meer

ziekIk liep al ruim een jaar met een allergie voor katten, gras-, boom- en andere pollen. Ik heb het ene medicijn na het andere geprobeerd, maar het leek steeds erger te worden. Ook was ik constant moe en had ik vaak last van voorhoofdsholte-, bijholte en kaakontstekingen. Nu ben ik ben van mijn klachten af en daar ben ik blij mee.

Lees meer

Jolanda had flinke hooikoorts, 4 op de schaal van 5, aldus de huisarts! Medicijnen hielpen niet, NAET allergiebehandeling wel!

Lees meer

man-paardWim kreeg allergische reacties in de vorm van huiduitslag op gezicht en lippen na het eten van bepaalde groenten, noten en fruit. Als hij paarden aanraakte, moest hij niezen en kreeg hij huiduitslag op mijn handen. In het voor en najaar had hij ook veel last van hooikoorts.

Lees meer

bloemen-allergieMijn broer had zich succesvol laten behandelen tegen zijn bloemenallergie. Dus ging ik dat ook maar eens proberen.

Lees meer

hooikoorts-manHooikoorts, niezen en tranende ogen, Gerard was 6 weken ziek per jaar. Het begon nadat hij was gestopt met roken. Flauwvallen van het hoesten zo erg was het. Nu kan hij de pollen weer aan.

Lees meer

spierpijn-nekVanwege spierpijn in schouders, armen, knieen, voeten en regelmatig pijnlijke opgezette handen, bezocht Marja een voetreflextherapeute. Maar die verwees door naar NAET. De pijn is nu weg en haar astma is verminderd.

Lees meer

Al lange tijd had ik last van hooikoorts, onverklaarbare steken in mijn keel en opgezwollen ogen. Homeopathische pilletjes en neusspray tegen hooikoorts werkten bij mij niet. NAET wel.

Lees meer