-

O.A.S. Orale Allergie Syndroom, opgezwollen lippen genezen

Meid van 9 jaar verlost van O.A.S. Orale Allergie Syndroom, opgezwollen lippen. Allergieën succesvol getest en behandeld met NAET.

 

Symptomen : O.A.S. Orale Allergie Syndroom: opgezwollen lippen
Behandeld op : Paprikamix, tomatenmix, nachtschaden, kaneel en de emotie  <verloren voelen>
Therapeut : NIEUW-VENNEP: Jessica van Santen
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques,


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben erg blij dat Jessica (van Santen uit Nieuw Vennep) mij zo snel kon helpen met mijn dochtertje van 9 jaar. Mijn dochters lippen reageerden ineens allergisch op mijn zelfgemaakte pastasaus. Ik begreep er niets van omdat het uit enkel natuurlijke ingrediënten bestaat.

Jessica heeft mijn dochter op alle ingrediënten getest en al snel kwamen een paar "boosdoeners" aan het licht (o.a. tomaat, waar zij voordien gewoon van kon eten). Zij heeft mijn dochter met NAET behandeld. De stoffen die uit de allergietest kwamen waren: Paprikamix, tomatenmix, nachtschaden, kaneel en de emotie  <verloren voelen>. 

Toelichting geschreven door Jessica van Santen op  de emotie <verloren voelen>:
Haar ouders hadden vanwege een ziekenhuisopname van een broertje 1,5 week lang geen tijd voor haar gehad. Ze sprak haar onbegrip niet uit (symbolische betekenis: lippen op elkaar houden). Door de behandeling ontstond het Inzicht dat praten over emoties goed is. 

Daarna kon ze weer veilig pastasaus eten zonder dat haar lippen opzwollen. Maar een paar dagen later reageerde ze ineens op mijn groene ontbijt-smoothie. Het was zaterdagochtend en we stonden op punt om dagje naar Limburg te gaan, maar haar lippen zwollen zo op.... gelukkig had Jessica mij bij ons eerste consult al verteld hoe ik zelf kon handelen als het weer gebeurde. Na 5 minuten mijn dochters rug behandeld te hebben, zoals me was geleerd, waren haar lippen weer normaal, de zwelling was weg en we hoefden niet naar de EHBO te gaan. We konden toch naar Limburg.

Inmiddels kan mijn dochter alles weer eten, ze reageert nergens meer allergisch op doordat Jessica dat heeft verholpen. Maar ik ben ook heel blij dat als ze ergens allergisch op reageert, ik tenminste weet wat ik kan doen. Mijn dochter vond het haast jammer dat ze niet meer hoefde te komen. Ze vond de bezoekjes altijd erg fijn, er was plek voor haar emoties en verhalen, ze voelde zich erg op haar gemak.

Heel erg bedankt Jessica, voor al je hulp!

Fiona