-

Lies na 1 behandeling verlost van hooikoorts

Lies in één behandeling verlost van hooikoorts, tranende ogen, jeuk, eczeem.

 

Symptomen : Hooikoorts, tranende ogen, jeuk, eczeem en moe
Behandeld op : vitamine C
Therapeut : Praktijk "Totally Balanced", Peter Vergroesen te Weert
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: anti histamine, oogdruppels      Aantal behandelingen: 1


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

5 mei 2014.

Hooikoorts Lies.

Ik moet terug in de tijd 10 jaar geleden. Ging naar mijn huisarts met klachten, conclusie hooikoorts wat op latere leeftijd wel meer voorkomt. Dus pilletjes voorgeschreven gekregen. Ik had het geluk dat het de boompollen waren, dus  vroeg in het jaar 4 maanden pillen slikken.

Tot  3 jaar geleden toen merkte ik ineens dat  het na 4 maanden pillen slikken, ik even geen last had , maar  de symptomen van  september tot december weer terug kwamen dus maar weer meer pillen  innemen. Daarna was het, nu al 2 jaar lang  het hele jaar door pillen slikken.

De klachten werden ook steeds erger zodat ik er moedeloos van werd. Kon niet meer normaal naar buiten, altijd zonnebril op , een sjaal voor neus en mond.

Toen sprak ik iemand die had het over Totally Balanced,  zij had voorheen ook hooikoorts maar tig keer erger. Ze vertelde dat ze geen klachten meer had . Ik dacht als het bij haar helpt, waarom bij mij niet.

Dus een afspraak gemaakt,  Peter zei,  er is iets aan te doen! Dat gaf hoop.

Eerst werd de balans van het lichaam nagegaan, door de testjes kwam Peter er achter dat het vitamine C was. Daarna nog een behandeling  gehad en ik hoef niet meer terug te komen de klachten zijn weg. Waar ik allemaal last van had was verdwenen.

Ik voel mij nu heel goed, met dank aan Peter.

Allergie-weg.nl; om al te hoge verwachtingen te temperen: dit is een uitzonderlijk verhaal. In één behandeling verlost zijn van hooikoorts, tranende ogen, jeuk, eczeem en vermoeidheid, dat maak je zelfs met NAET niet vaak mee!