-

Nina 15 jaar, voorheen altijd buikpijn, nu geen buikpijn meer

Nina bedankt haar NAET-therapeute. Voorheen had ze altijd last van buikpijn, (PDS, prikkelbare darmsyndroom) en daar is ze nu vanaf.

 

Symptomen : altijd buikpijn, zonneallergie (zonnepukkels)
Behandeld op : de complete basis: bbf, eiwitten, calcium, vitamines, mineralen, suikers, granen en nog veel meer zoals chocolade
Therapeut : ALMERE, In Balance, Karin Terwey
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: XXX


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoi, ik ben Nina en ik had altijd last van buikpijn.  

In het laatste jaar van de basisschool heb ik alle verschillende allergietesten gedaan maar daar kwam niks uit. Toen ben ik naar een osteopaat en mesoloog geweest. Dat hielp wel een klein beetje maar de klachten bleven. Voordat ik bij Karin kwam ben ik weer bij de kinderarts geweest. Zij zei dat ik alle allergietesten opnieuw moest doen maar dat weigerde ik. Toen hebben we contact opgenomen met Karin.

In november 2013 ben ik begonnen bij Karin en toen was ik 15 jaar oud. Hier ben ik tot mei 2014 geweest. In dit half jaar heeft Karin mij voor de 15 basisstoffen behandeld en alle levensmiddelen die ik nooit kon eten, zoals chocola. Dit heeft heel erg geholpen want ik heb geen buikpijn meer. Laatst ben ik nog een keer teruggegaan voor zonnepukkels en daar heb ik nu ook geen last meer van.

Karin nog heel erg bedankt hiervoor.