-

Babyeczeem door eiwitallergie, foto's voor en na behandeling

babyeczeem-NAETBabyeczeem voor en na NAET-behandeling. Baby Bente had pijn en jeuk, was erg onrustig en sliep slecht door het eczeem. Daarbij was ze ook nog benauwd en kortademig. Na 9 NAET-behandelingen is het eczeem en de benauwdheid weg.

 

Symptomen : eczeem door eiwitallergie
Behandeld op : BBF, Eiwitten, Vitamine B, Melk mix, Melkpoeder, Melk+ water, DKTP (pneumococcen+ hepatitis B), frustration (emotie)
Therapeut : Praktijk Complementaire Geneeswijzen Sneek, Marieke de Lang
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: 9


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

babyeczeem-blaasjes-en-rode-huidIn mei 2013 ben ik voor het eerst met mijn 9 maanden oude dochter naar Marieke toegegaan. Ze had erg veel last van eczeem in haar gezicht en op haar handjes. Ze had erg veel pijn en jeuk met alg gevolg dat ze erg onrustig was en slecht sliep. Ook was ze erg benauwd en kortademig. Dit schijnt vaak samen te gaan met eczeem klachten.

De eerste keer testte Marieke mijn dochter op haar weerstand. Die bleek erg slecht te zijn. Haar weerstand en energie was volledig uit balans. Dit werd ons eerste doel. Na 3 behandelingen was de basis weer in orde. Ik merkte gelijk al een heel verschil. Dochter sliep voor het eerst in bijna 10 maanden door. Nu konden we de eczeem allergie aanpakken. iedere week werd dochter op een bepaald stofje getest waarvan we vermoeden dat die de eczeem kon veroorzaken. Als dochter zwak werd bevonden gingen we deze behandelen en het lichaam er weerbaar en sterk voor maken.

babyeczeem-na-behandelingNa een paar behandelingen knapte ze zo goed op. Dochter was erg gevoelig voor eiwit. Toen Marieke haar sterk had gemaakt voor eiwit verdween meteen de benauwdheid Ook haar eczeem verdween volledig. In totaal hebben we 9 behandelingen gehad en sindsdien is ze nog steeds eczeem vrij. Tijdens de behandelingen raakte Marieke mijn dochter op zo'n manier aan dat ze volledig ontspannen was. Dit was altijd zo bijzonder om te zien.

Wij zijn zo blij dat we de stap hebben gezet om naar Marieke te gaan. We hebben van een gefrustreerd en ongelukkige baby een vrolijke en happy meid terug gekregen die goed in haar velletje zit.