-

Eczeem door niet goed ontwikkelde darmen opgelost

Baby hugo kreeg met 6 maanden eczeem op zijn wangen, op zijn armen en in zijn knieholten. Hormoonzalf hielp niet. Door middel van spiertesten kwam de ware oorzaak aan het licht: niet goed ontwikkelde darmen. Drie versterkende kinesiologie-behandelingen en voedingspreparaten (o.a. orthiflor en trizink) hielpen wel.

Symptomen : eczeem op zijn wangen en later in knieholten en armpjes
Therapeut : Shiva's Secret, Kinesiologie Amsterdam.nl, Heleen Snoek
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: hydrocortizon, koelzalf Aantal behandelingen: 3
Voorgeschreven alternatieve middelen: Orthiflor start en Trizink van Orthica en L-Glutamine poeder van Bonusan

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze zoon Hugo kreeg toen hij ongeveer 6 maanden was eczeem op zijn wangen en later in knieholten en armpjes. Na bijna een jaar allerlei zalfjes waaronder hormoonzalf te hebben geprobeerd, sprak ik Heleen Snoek (kinesiologie Amsterdam) die voorstelde op zoek te gaan naar de bron van Hugo zijn eczeem. In het kader van baat het niet dan schaadt het niet zijn we met Hugo hierin gestapt.

Heleen stelde allereerst heel gerichte vragen om vervolgens via mij te onderzoeken waar Hugo zwakke plekken in zijn energiebanen had. Al snel bleek dat het uit zijn buik kwam doordat zijn darmen nog niet goed ontwikkeld waren.

Wat voor ons verrassend was dat Hugo tijdens het stellen van de diagnose ook heel relaxed was en afwisselend een beetje door de behandelruimte scharrelde en dan weer actief meedeed wanneer Heleen probeerde de juiste behandelingsmethode te vinden. Na drie behandelingen bij Heleen waarbij ze zijn zwakke plekken probeerde sterker te maken in combinatie met het slikken van voedingspreparaten (o.a. orthiflor en trizink) was Hugo na een jaar echt genezen van zijn eczeem.

Het is zo fijn dat hij niet meer vanwege de extreme jeuk zijn huid tot bloedens toe open krabt. Heleen handelt op een zeer rustige en integere manier en dat gaf ons heel veel vertrouwen.

Marieke Heemskerk - Zondag

Wat betreft de middelen heeft Hugo gehad: Orthiflor start en Trizink van Orthica en L-Glutamine poeder van Bonusan