-

Kruisallergie, van hooikoorts tot aardappelallergie

Kruisallergie-pollen-aardappel-3Kruisallergie, Naomi's moeder moest zelf ontdekken waarom haar dochter last had van buikpijn, want na bloedtesten, echo's en een belastingtest dacht de kinderarts dat Naomi rijp was voor een kinderpsycholoog. Niet dus! Naomi had een aardappelallergie.Symptomen : buikpijn
Behandeld op : BMR prik ,  vitamine c , hormonen en ei en ... aardappel
Therapeut : SCHOORL: Praktijk voor Allergie behandeling, Lilian Houtenbos
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: tot nu toe 8


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze dochter Naomi kreeg in december 2010 van de een op de andere dag buikpijn. We dachten eerst aan een blindedarmontsteking. Na diverse bloedafnames, echo`s foto`s en een ontlastingtest bleek er niks aan de hand te zijn. Maar de buikpijn bleef.

De kinderarts vond het nodig dat Naomi met een psycholoog ging praten. Dat het niet tussen haar oren zat wist ik als moeder al, maar wat was het wel. Door te googelen kwamen we er zelf achter dat zij een kruisallergie heeft ontwikkelt. Naomi heeft erge last van hooikoorts en huisdieren.

Kruisallergie-pollen-aardappel-2Door te puzzelen wat we vaak door de week aten, (want in het weekend en de maandag waren de klachten altijd minder. ) kwamen we er achter dat ze geen aardappelen meer kon verdragen. Maar ook geen patat en chips. Doordat ik zelf al onder behandeling was bij Lilian Houtenbos in Schoorl, heb ik Lilian het probleem voorgelegd.

Naomi heeft vroeger heel veel last gehad van exzeem.  Zelf heb ik altijd gezegd dat dit door de vaccinaties kwam, maar ja  wie gelooft je.

Door de testen bij Lilian kwam dus o.a. de BMR prik ,  vitamine c , hormonen en eimix uit. Deze zijn eerst behandelt en daarna heeft ze de aardappel aangepakt.

Na 3 keer behandelt te zijn voor de aardappel, kon Naomi het proberen om eerst een halve aardappel te eten en als het dan goed ging, de volgende dag een hele en zo weer opbouwen.

Je raadt het al, dit ging dus goed en na een week at ze gewoon weer patat, chips en aardappels ( gekookt of gebakken).

In september gaan we verder met behandelen . Dan gaat Lilian de hooikoorts en huisdierenallergie aanpakken.

Wordt vervolgd...

Groeten

Naomi en Annouska