-

Marjon: ME Myalgische Encephalomyelitis, uitgeschakeld.Weer energie

cosmic-messengerMarjon (50) kreeg ME: Myalgische Encephalomyelitis, belandde in de WAO, had extreme vermoeidheid, totaal geen energie meer en was depressief. Daarnaast had ze Quinkes oedeem: dikke ogen en rode dikke plekken op haar lichaam en een dikke tong. Ze bleek allergisch voor de smaakversterker E621 of wel Vetjin. NAET bracht haar weer op de been.Symptomen : ME: Myalgische Encephalomyelitis, hoofdpijn, misselijkheid, nekkramp, diaree of obstipatie, pijn in m'n kaken, koude rillingen, hyperaktiviteit en tegelijkertijd extreme vermoeidheid met als gevolg concentratie stoornissen en soms depressiviteit, glutenallergie, melkallergie, smaakversterker E621 ofwel vetjin -allergie, zwellingen, Quinkes oedeem: dikke ogen en grote rode dikke plekken
Behandeld op : BBF (speciale NAET-substantie 'Brain-Body-Formula'), ei en eiwit, calcium, vitamine C, vitamine B, suiker en wortel, E621 ofwel vetjin
Therapeut : Claudia Lanting-Lehn, Allergie-energiepraktijk.nl te Haarlem
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: 15


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ME staat voor Myalgische Encephalomyelitis. Het duidt op een aandoening van de hersenen en ruggenmerg, met spierpijn en een grote vermoeidheid als voornaamste symptomen. Daarnaast komen er nog ernstige klachten bij zoals pijn, duizeligheid, darmklachten, trillerigheid, slaapstoornissen, spierzwakte, hormonaal-endocriene problematiek, een heel scala van neurologische problemen, verstoringen in orgaanfuncties, infecties (latent of actief) DNA verstoringen/beschadigingen enz. Dit is een biochemisch/fysisch/fysiek aspect.

Bron: "Een weg terug" van Marga Stapel

Mijn leeftijd is 50, ik had ongeveer om de 2 weken dezelfde klachten: hoofdpijn, nekkramp, pijn in m'n kaken , koude rillingen, misselijkheid, diaree, hyperactiviteit en tegelijkertijd dodelijke vermoeidheid met als gevolg concentratie stoornissen en soms depressiviteit. De verschijnselen leken op een combinatie van een kater en een voedsel vergiftiging, het duurde meestal 24 uur en daarna was ik nog een aantal dagen volkomen uitgeput. 6 jaar geleden ben ik volledig ingestort. Mijn energie zat op het absolute nulpunt, soms lag ik de hele dag in bed en was ik heel depressief. De diagnose ME werd toen vastgesteld, ik werkte part-time in de verzorging en kon dat onmogelijk volhouden en kwam in de WAO terecht.

Het liefst at ik alleen nog maar witte rijst met kruidenthee, op ander voedsel reageerde ik met eerder genoemde klachten, kortom algemene malaise. Benauwdheid, buikpijn, overgeven en hartkloppingen kwamen zelden voor.

In die tijd had ik regelmatig last van zwellingen, Quinkes oedeem, dikke ogen en grote rode dikke plekken op mijn lichaam, soms sloeg dat naar binnen, dan kreeg ik een dikke tong en moest met spoed naar het ziekenhuis voor een shot adrenaline om het zwellings proces om te keren . Ik bleek allergisch voor de smaakversterker E621 of wel Vetjin.

Ik ben bij een internist en een allergoloog geweest voor onderzoek, allergie testen en het eliminatie dieet etc. Ik voelde me toen het beste met geitenkaas, rijstwafels, kruidenthee en kruiden bouillon. Ik kreeg antihistiminica voorgeschreven die ik niet lang heb kunnen gebruiken, omdat ik daardoor helemaal m'n bed niet meer uit kon komen . Het leek mij het beste om de stoffen waar ik allergisch op reageerde gewoon te vermijden, maar dat bleek niet zo eenvoudig . Het is een jarenlange zoektocht geweest, ik had het eigenlijk al opgegeven en dacht, ik moet er maar mee leren leven, toen ik uiteindelijk via een vriendin bij de NAET terecht kwam.

Zonder hoog gespannen verwachtingen ben ik begonnen met de therapie, Claudia Lanting had me voorspeld dat ik ongeveer 20 behandelingen nodig zou hebben, ik heb er 15 gehad en ben al meer dan 6 maanden niet meer ziek geweest, ik voel me veel beter, heb veel meer energie en eet nu gewoon lekker en gezond , maar ben ik helaas nog niet in staat om te werken.

 

Ik had al verschillende therapieën gedaan om uit dit dal te komen, maar het wilde niet echt lukken. Als kind had ik al allergieën. Met name op gluten en melkproducten. Via een kennis hoorde ik van NAET en toen dacht ik: misschien helpt dit. En dat doet het!!!

Ik ben behandeld op BBF (speciale NAET-substantie 'Brain-Body-Formula' of zoiets), ei en eiwit, calcium, vitamine C, vitamine B, suiker en wortel. Ik voel me veel beter, heb veel meer energie, kan normaal eten, werken en van mijn vrije tijd genieten. We zijn er nog niet, er moeten nog veel stoffen behandeld worden, maar ik voel me nu al zoveel beter!

Ik was of ben ook allergisch voor smaakversterker E621 (chinees restaurantsyndroom) gevolgen; dikke tong, opgezwollen ogen en lippen etc.. dit durf ik nog steeds niet te eten. Misschien heb ik nog een paar NAET behandelingen nodig voor nog meer energie. Dat lijkt me heerlijk.

cosmic-messenger
Cosmic-Messenger

M'n hele verhaal heb ik zo kort en bondig mogelijk op papier gezet, ik wil het nog even laten bezinken en bespreken met m'n man voordat ik het doorstuur. Als therapie was ik voor mezelf begonnen met gezichten "krabben" uit speksteen. Aanvankelijk waren het sombere, vermoeide koppen. De "cosmic messenger" is m'n laatste beeld, echt een metamorphose dankzij de NAET en de Helende reis van Brandon Bays.

Ik voel me zo blij en dankbaar.

Met vriendelijke groet

Marjon Drijver uit Haarlem

Allergie-weg.nl: op 3 januarie 2008 belde ik met Marjon omdat ik haar verhaal hier aan het invoeren was. Marjon zei: "Voorheen was ik om de twee weken was ik ernstig ziek en daarna lange tijd doodmoe. Ik wist niet beter of ik moest hiermee maar leren leven. Maar nu heb ik geen klachten meer, het is gewoon een wonder!"

Allergie-weg.nl: nee Marjon, geen wonder maar wonderlijke logica die moeilijk te volgen is als je nog nooit van chi hebt gehoord ;)

gesprekje-tr Als u Marjon Drijver iets wilt vragen via email, klik dan hier!
Wilt u haar kunstwerken bewonderen, ga dan naar haar website: www.MarjonDrijver.nl.