-

Piet behandeling tegen hielspoor: Fasciitis Plantaris

hielspoor Hielspoor: pijn door ontsteking pees onder de voet, veroorzaakt door overbelasting. Piet kon nauwelijks nog lopen. De voetzooltjes van de podoloog verlichtten de pijn een beetje, maar over ging het niet. Behandeling met NMT hielp wel.

 

Symptomen : hielspoor, ontsteking / pijn aan de onderkant van de voet door overbelasting
Therapeut : HOOGKARSPEL, Praktijk Well Being, Dirk & Jolanda van Kampen
Therapieën : NMT, Neuro Modulation Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hielspoor, hielpijn, Plantaire fasciitis of fibromatose van de fascia plantaris (bindweefselband die onder de voetzool doorloopt) is een ontsteking van de fascia aan de onderkant van de voetzool. Fasciitis plantaris is een letsel dat vaak voorkomt en wordt veroorzaakt door overbelasting van de voet. Hielspoor is een felle, soms ondragelijke, pijn onder de hiel of onder de voorvoet en doet zich vooral voor tijdens gewichtsdragende activiteiten zoals stappen en lopen.

Vlak voor mijn vakantie naar Indonesië kreeg ik erge last van mijn voet. Ik kon nauwelijks nog lopen. In Indonesië zou ik toch wel lange stukken moeten wandelen daarom ben ik naar de huisarts gegaan. Hij vertelde mij dat het leek op hielspoor of een andere ontsteking en adviseerde me om naar een podoloog te gaan. Dit kon nog dezelfde dag en de therapeut heeft zooltjes voor me gemaakt. Door de druk onder je voeten beter te verdelen, verlichtten deze "orthopedische inlays" de pijn wel een beetje, maar over ging het niet.

Ik heb een mooie vakantie gehad, maar bij thuiskomst dacht ik aan het naderende huwelijk van mijn dochter. Ik zou immers de tweede zijn die na de openingsdans van mijn toekomstige schoonzoon met mijn dochter zou dansen met de bruid. Wat nu? Na eerdere succesvolle acupunctuurbehandelingen in verband met mijn diabetes * dacht ik aan Praktijk Well being en daardoor aan Dirk van Kampen. Een afspraak was gelukkig snel gemaakt. Al bij de eerste behandeling vertelde Dirk dat ik zou kunnen zwieren op mijn dochters bruiloft. Zelf had ik hier toch nog wel een hard hoofd in omdat de bruiloft al binnen twee maanden zou plaats vinden, maar Dirk ging aan de gang met de naalden en met die nieuwe computer waarop zo vertelde hij een Amerikaanse therapie NMT staat.

Geen idee hoe dat ding werkt, het is een piramide met een computer eraan. Dirk tikt wat op het ding....en het werkt! Drie dagen lang was ik pijnvrij, de volgende behandeling knapte het weer meer op, en op de bruiloft heb ik zelfs nog kunnen twisten met mijn vrouw!

Dirk, ik weet niet precies wat je gedaan hebt, maar ik ben heel erg blij met het resultaat! Ik ben nu voor 98% verlost van deze pijn. Bedankt!

Groeten,

Piet Tjem Rusting

* Ik heb nog steeds diabetes, maar dankzij Dirk's acupunctuur van weleer werd mijn diabetes minder extreem. De behandelingen gaven dus verlichting.

gesprekje-tr   Als u Piet Tjem Rusting iets wilt vragen via email, klik dan hier!