-

Gaby 4 overwon haar angst om op de wc te poepen

Gaby, 4 jaar, durfde niet naar de wc te gaan. Elke keer dat we het probeerden liep uit op een drama. Dankzij een simpele emotionele behandeling is de angst nu verdwenen.

 

Symptomen :

angst om zonder luier op de wc te poepen

Therapeut : NIEUW-VENNEP: Jessica van Santen
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, JMT (Jaffe Mellor Techniques)


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Allergie-weg.nl: via Jessica van Santen, NAET en JMT therapeute ontvingen we een brief van de ouders van Gaby. Jessica had de ouders van Gaby geleerd hoe zij zelf hun kind konden behandelen tegen zijn angst om op de wc te poepen. Een goed voorbeeld van de kracht van een emotionele NAET-behandeling. Zo simpel kan het zijn! Dit is de brief geschreven door de moeder van Gaby.

Beste Jessica,

Dit wil ik je niet onthouden!

Afgelopen zondag is mijn man met Gaby een mooie tekening gaan maken van hem op de wc, om het poepen erop te stimuleren zonder luier. Hij heeft zelf de "drol" getekend. Dat werd een enorme kras tekening. Geweldig.........de energie stroomde gelijk.

Terwijl die twee bezig waren meteen zijn ruggetje gedaan en daarna de puntjes. ( Allergie-weg.nl : wat de moeder van Gaby wil zeggen: "terwijl die twee bezig waren met tekenen heb ik bepaalde NAET-handelingen uitgevoerd bij Gaby").

Zondagmiddag heeft hij voor het eerst op de wc gepoept, weliswaar nog met luier aan, maar het panische van het daar zitten was over! Maandag ging hij naar de peuterspeelzaal en heeft hij heel demonstratief zijn luiers daar weggehaald en onderin de kinderwagen van zijn broertje gegooid. Hij zei: "Zo, die zijn voor hem als hij groot is!" Maandagmiddag heeft hij voor het eerst "echt" zelf zonder luier op de wc gepoept. Goed he!

Ik weet niet wat ik meemaak..........na al die drama's!

De tekeningen hadden we direct in de wc opgehangen, zodat hij er aan herinnerd werd elke keer als hij ging plassen. En vandaag gewoon weer! Het is werkelijk fantastisch, zelf is hij er ook wel opgelucht over geloof ik. Het gaat eindelijk helemaal goed komen, daar ben ik nu wel zeker van! En dat allemaal door de NAET. Bedankt voor de goede tip.

Moeder van Gaby