-

Niels behandeld tegen hooikoorst, benauwdheid, soms astma en eczeem

Rubber-allergie ontstaan door toediening narcose. Droge huid, hooikoorst, benauwdheid, soms astma en eczeem in zijn knieholten door eiwitallergie, koemelkallergie pollenallergie en rubberallergie: Louis is er mooi van verlost.

 

Symptomen : droge plekjes op zijn huid, hooikoorst, benauwdheid, soms astma en eczeem in zijn knieholten
Behandeld op : eiwitten, calcium (koemelk), pollen rubber-allergie
Therapeut : Jolande Bakker, Our Passion for Health Amsterdam en Claudia Lanting-Lehn, Allergie-energiepraktijk.nl te Haarlem, Louis eigen moeder
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: narcosemiddelen Aantal behandelingen: ±20

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn zoon Niels had al als baby hier en daar wat droge plekjes op zijn huid. Door mijn eigen koemelkallergie heb ik van geboorte af aan ook bij hem koemelk vermeden en de allergie zette niet door.

Maar 1 à 2 jaar geleden ontwikkelde hij hooikoorts en kwamen ook de droge plekjes weer terug. Via een vriendin hoorde ik van NAET. Niels is toen behandeld voor hooikoorts door NAET-therapeute Jolande Bakker van het Our Passion for Health en daardoor ging het al snel veel beter met hem.

Intussen heb ik zelf de opleiding voor NAET-therapie gedaan en ging ik zelf verder met de behandeling van Niels. Hij had intussen ook last van benauwdheid, soms astma en eczeem in zijn knieholten. Na een aantal behandelingen voor eiwitten, calcium (koemelk) en pollen bleek Niels ook een allergie voor rubber te hebben. Hij kon nooit luchtballons opblazen, want dan kreeg hij opgezwollen lippen en opgezwollen ogen. Maar zelfs na 3 behandelingen voor verschillende soorten rubber bleef de allergie bestaan. Ik zocht naar een emotionele oorzaak en vond hem: Niels is als klein kind herhaaldelijk geopereerd. En de narcose werd iedere keer door middel van een rubberen kap over zijn neus en mond toegediend.

Na een emotionele behandeling had Niels zijn allergie voor rubber overwonnen. De oorzaak van een allergie is niet altijd datgene dat het meest voor de hand ligt. En soms moet je diep graven om tot de oorzaak te komen. Maar als je volhoudt, zul je de oorzaak van elke allergie vinden en is elke allergie behandelbaar.

Claudia Lanting-Lehn

Lees ook de andere verhalen van Claudia zelf en haar andere zoon:

Allergie-weg.nl: Claudia heeft inmiddels de nodige opleidingen gedaan en is nu zelf NAET-therapeute. Mocht het u zijn opgevallen dat Claudia Lanting-Lehn een streepje vóór heeft hier op Allergie-weg.nl? Dat klopt: elke therapeut die zijn best doet om getuigenissen te verzamelen (lees u te helpen), krijgt bij mij een streepje voor.

Strikt genomen zijn Claudia's gezinservaringen niet neutraal. Claudia derft immers inkomsten met NAET. Maar haar verhaal is even exemplarisch als alle andere.

Wilt u contact opnemen met Claudia, klik hier!