-

Bevrijd van waterallergie. Hydroallergie veroorzaakte Daphnes jeuk.

spijkerbroek-allergie-jeansDaphne had last van jeuk, dat het kwam door de spijkerbroeken, dat had ze wel gedacht, maar dat ze ook nog allergisch voor WATER was (hydroallergie of cryoallergie), dat had ze niet verwacht. Inmiddels kan Daphne weer douchen, zwemmen en een leuke spijkerbroek aan: zonder jeuk!Symptomen : jeuk
Behandeld op : spijkerbroek, komkommer, wortel, water, metalen
Therapeut : Inge Hagemans, PraktijkApeldoorn Therapie: NAET


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hallo Inge,
De eerste keer dat ik van mesologie hoorde was een aantal maanden geleden. De bijzondere resultaten die je daarmee behaalde, deden mij besluiten eens bij je aan te gaan. Eenmaal op de bank, vertelde je dat er een andere methode was die w.s. effectiever zou zijn (Allergie-weg.nl: NAET). Ik vond het allemaal prima, als die vervelende jeuk maar minder zou worden.

Na de eerste paar behandelingen was het uitkijken met eten, de komkommers en wortelen mochten na deze tijd even blijven waar ze lagen. Hierna kwamen voor mij nog een aantal behandelingen waaronder water, metalen en mijn spijkerbroek.

Bij de laatste twee dingen kon ik mij alles voorstellen, maar bij water? Ik wist niet dat je allergisch kon zijn voor water. Wel erg onhandig al je bedenkt met welke regelmaat je, door de dag heen, met water in aanraking komt. (Dames, geniet er even van. Heren, succes met koken, de afwas en een vrouw die loopt te commanderen).

Gedurende mijn behandelingen, die overigens erg voorspoedig verliepen, waren er veel mensen die over mijn schouder meekeken naar de resultaten. Ik heb gemerkt dat het moeilijk uitleggen is, maar naar mate de behandeling vorderde werd uitleg overbodig. Het resultaat was voor mij duidelijk merkbaar en voor anderen duidelijk zichtbaar.

Nu, aan het eind van mijn behandeling door middel van NAET, ben ik van mijn jeuk af. Heel af en toe denk ik; o, nee zal toch niet, maar nee.

Ik ben vergeten dat de komkommers en wortels even mochten blijven waar ze lagen en ik kan inmiddels douchen, zwemmen en een leuke spijkerbroek aan, zonder jeuk.

Inge heel erg bedankt!

Daphne


Allergie-weg.nl: over hydroallergie en cryoallergie.
Zowel duikers als ambulancemedewerkers worden geïnstrueerd hoe ze bij een slachtoffer van een bijna-verdrinking de symptomen kunnen herkennen van hydroallergie en cryoallergie en hoe ze moeten ingrijpen. Voorheen stond dit beschreven op www.galiciatechnicaldiving.be. De deskundigen gaan er van uit dat het gaat om een allergie die het slachtoffer reeds onder de leden had en ten tijde van de bijna verdrinking in alle hevigheid tot uiting komt. Wij houden er rekening mee dat de allergie ook wel eens spontaan zou kunnen zijn ontstaan tijdens de bijna-verdrinking. Een bijna-verdrinking, zo lijkt ons, produceert een stevige stress-reactie. En stress en allergie-vorming, zo leert ons onze NAET-ervaring, gaan vaak hand in hand. Helaas ontbreekt op dit punt verdere info.

* Cryo-allergie: allergie voor koud water
* Hydro-allergie: allergie voor water

Allergie-weg.nl: vrijdag 29 februari 2008 (op wereld allergiedag) werd ik gebeld door de programmamakers van het NCRV's "Man bijt hond". Voor hun programma zochten zij iemand met waterallergie. Naar aanleiding van hun verzoek bood ik hen aan contact te leggen met iemand die waterallergie heeft gehad, Daphne dus. Maar daar had "Man bijt hond" niet veel aan.

Ik heb toch gebeld met Daphne: Daphne is nog steeds vrij van waterallergie.