-

Claudia Gerritsen, verlost van pijn littekenweefsel

Claudia kreeg na haar borstoperatie last van het littekenweefsel. Ze was al een tijdje onder behandeling van mesologe Inge Hagemans. Met NAET is Claudia's lidteken weer soepel geworden.


Symptomen : pijn aan / last van mijn litteken-weefsel
Behandeld op : lidtekenweefsel / hormonen
Therapeut : Inge Hagemans, PraktijkApeldoorn Therapie: NAET Aantal behandelingen: 2


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben Claudia Gerritsen en ik ben al enige tijd onder behandeling bij Inge.


Tijdens de Mesologie-test kwam naar voren dat mijn littekenweefsel afwijkend reageerde. Toen mijn dochtertje 6 weken oud was (nu inmiddels 8 jaar geleden), kreeg ik last van mijn borst en de borstvoeding verliep moeizaam.

Ik ben toen naar de huisarts gegaan en ik kreeg antibiotica voor een borstontsteking. Dit hielp echter niet afdoende en ik ben toen met spoed geopereerd, omdat ik een flink borstabces had.

Na de operatie had ik een behoorlijke open wond die niet gehecht was en vanzelf moest genezen.
Naarmate ik meer NAET behandelingen kreeg, begon ik ook steeds meer last van mijn litteken te krijgen, er was een behoorlijke harde schijf voelbaar in mijn borst.

Inge vertelde mij dat zij dit met NAET kon behandelen. Nu na 2 NAET- behandelingen (littekenweefsel en de combinatie littekenweefsel/hormonen) is het probleem opgelost !!
Ik heb weer een soepele borst, dit is toch onvoorstelbaar !

Bedankt Inge !